Visiem reto VW Golf 2 Fire and Ice edition info (GERMAN)
-
- VW: BOLF
- Been thanked: 4 times
Visiem reto VW Golf 2 Fire and Ice edition info (GERMAN)
Coilovers, Sēdinātās atsperes, Piederumi! Tieši no Vācijas ražotāja
https://www.youtube.com/user/apSportfahrwerk
PM me
VW BOLF by Lakkijs
-
- VW: BOLF
- Been thanked: 4 times
Uz 2 pirkstiem bl....
Labi, labi vnk pasham bija gruuti atrast info un nu gribeeju padaliities!!
Par atskjiriibaam... nu varbuut var piemineet, ka man patiik kraasa, kura ir tumshi violeta metaalika ar pearl effektu, motori saakot ar 90zs
Tumshie griesti, recaro benkji ar citu apshuvumu, bet taadu biezhi neieraudziisi (uz paaris pirkstiem var saskaitiit taadus vw itsevishkji LV, kas manupraat padara visu sho pasaakumu diezgan "ekskluziivu" vismaz golfinjiem
). Cik noveeroju veel naak droshiibas stienji durviis, un salons vismaz atshkjiriihbaa no mana vecaa kaara liekas daudz klusaaks 
Par atskjiriibaam... nu varbuut var piemineet, ka man patiik kraasa, kura ir tumshi violeta metaalika ar pearl effektu, motori saakot ar 90zs
Tumshie griesti, recaro benkji ar citu apshuvumu, bet taadu biezhi neieraudziisi (uz paaris pirkstiem var saskaitiit taadus vw itsevishkji LV, kas manupraat padara visu sho pasaakumu diezgan "ekskluziivu" vismaz golfinjiem
Coilovers, Sēdinātās atsperes, Piederumi! Tieši no Vācijas ražotāja
https://www.youtube.com/user/apSportfahrwerk
PM me
VW BOLF by Lakkijs
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Klubā ir tikai viens.Lakkijs wrote:Uz 2 pirkstiem bl....![]()
Labi, labi vnk pasham bija gruuti atrast info un nu gribeeju padaliities!!
Tumshie griesti, recaro benkji ar citu apshuvumu, bet taadu biezhi neieraudziisi (uz paaris pirkstiem var saskaitiit taadus vw itsevishkji LV, kas manupraat padara visu sho pasaakumu diezgan "ekskluziivu" vismaz golfinjiem). Cik noveeroju veel naak droshiibas stienji durviis, un salons vismaz atshkjiriihbaa no mana vecaa kaara liekas daudz klusaaks
Mk2
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 1 time
-
- Been thanked: 1 time
-
- VW: Golf Mk3 Cabrio
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 25 times
2 gadus atpkalj biju Ilukstee, netaalu no Duagavpils. Lai arii domaaju, ka tur buus pilniigaakais pagrimums, un latvieshu meeli nedzirdeeshu vispaar. Viss bija pavisam preteeji... Pilseetele ljoti sakopta, darbiiba notiek, buutiiibaa nesatiku nevienu krievvalodiigo, tusinji arii neslikti notiek, taa kaa.. biju patiikami noshokeets... iespeejams tas taadeelj, ka daugavas kreisaa krastaa, domaajams situaacija daugavas otraa krastaa ir savaadaaka...Rob wrote:Man gan ir grūti iedomāties ar ko varētu "pievilkt" D-pils, atskaitot milzīgo krievvalodīgo populāciju vienuviet. Pēdējo reizi kad es pats tur biju, man radās sajūta, ka atrodos kādā Krievijas lauku pilsētā
Labi, pietiks offtopikot!
edit: EU, kaadeelj celjam meenesi vecu topiku...?
Škoda Fabia Combi Monte Carlo 1.2 TSI
VW Golf Mk3 GTI-Edition 2.0 8v (ADY)
VW Golf Mk3 Cabrio 1.8 Mono (ABS)
Yamaha MT-07
VW Golf Mk3 GTI-Edition 2.0 8v (ADY)
VW Golf Mk3 Cabrio 1.8 Mono (ABS)
Yamaha MT-07
-
- Been thanked: 30 times
ledusskapis
biju netalu no kraslavas, kombulju pagastaa.
tur vis latviski notiek. pat krievvalodiigie pensionaari runaa latvieshu valodaa. ar akcentu protams.
pashaa kraslavaa ar celju prasiijaam. chalis ar LV pieprata.
bet cik dzirdeets tad pati daugavpils sucksss. pilns ar RUs
tur vis latviski notiek. pat krievvalodiigie pensionaari runaa latvieshu valodaa. ar akcentu protams.
pashaa kraslavaa ar celju prasiijaam. chalis ar LV pieprata.
bet cik dzirdeets tad pati daugavpils sucksss. pilns ar RUs