"Depending on the manufacturer instructions, oil change intervals of up to 40,000 km are possible."
Tiekamies pēc 5 gadiem
"Depending on the manufacturer instructions, oil change intervals of up to 40,000 km are possible."
Kad paliek melnaGatisGirdenis wrote: ↑09.06.2022, 21:57Sūds ar visu, next flame war - cik bieži man mainīt savam vēeram Liquimoly high tech eļļu?
Paskatījos csdd, esmu pa pusotru gadu ar viņu nobraucis ±5k. Ja tā turpināsies, tad dabūšu mainīt drīzāk dēļ laika, nevis nobraukuma. Bet nu labi, viņš 8 mēnešus stāvēja (BET, vienu mēnesi braucu 100km daily)
Es zilajam polo motorus mainīju biežāk nekā eļļu
Šraudāram ir 65 zirgi, es zinu kā tas ir....GatisGirdenis wrote: ↑09.06.2022, 22:11Un lieki piebilst, ka pedālis tika spiests līdz atdurei ikdienā
Nu zini, kā - es samaksāju par pilnu tahometru, es arī lietošu pilnu tahometruGatisGirdenis wrote: ↑09.06.2022, 22:08Paskatījos csdd, esmu pa pusotru gadu ar viņu nobraucis ±5k. Ja tā turpināsies, tad dabūšu mainīt drīzāk dēļ laika, nevis nobraukuma. Bet nu labi, viņš 8 mēnešus stāvēja (BET, vienu mēnesi braucu 100km daily)
Bet nu jā, sliecos vairāk uz 7k. Varbūt pat varētu pastiept 10, gan jau tā eļļa tik sūdīga nepaliks, salīdzinot ar depo special
Es gribētu tā varēt, bet pilsētā tas ir viens tahometra apjoms un tu jau spēlē loteriju. Man pagaidām arī drusku besī kā tas vr6 skan, cerēju, ka apskatē piekasīsies par db, lai beidzot saņemtos izplūdi taisītJackalEar wrote: ↑09.06.2022, 22:13Nu zini, kā - es samaksāju par pilnu tahometru, es arī lietošu pilnu tahometruLīdz ar to es saprotu, ka tā eļļa nolietojas ātrāk un maiņu veicu ātrāk.
BTW man bija mk4 prelude, kurai eļļu nemanīju 30+k. Beigās padevās virsbūve. Motors cītīgi turpināja pazemot visus 3.0 dīzeļus![]()
Polo bija 75hp un 800kg, tā kā nebija tik traki. Pa lielam sajūtas samērā līdzīgas kā golfā
Sanāca ar 1.5 troiku izgāzt testēšanas nolūkos..... nezinu par ko žigulisti cepās, domāju ka šrAudārs izcirstu....
Atlikt iršanu, ar tiem cīsiņiem pa slapju ar trešo mēdza tīties. Golfam riepu čīkstienu neesmu dabūjis dzirdēt (ar visiem drošinātājiem vietā).GatisGirdenis wrote: ↑09.06.2022, 22:17Polo bija 75hp un 800kg, tā kā nebija tik traki. Pa lielam sajūtas samērā līdzīgas kā golfā![]()
Pag, tu taču arī liepājnieks, ja pareizi atceros. Nu, zini, ar kolēģi vienu rītu, ceļā uz darbu, attapāmies pie luksofora blakus, uz jaunā tilta (parka iela) . Un loģiskais iznākums bija ~120kmh jau pie depo luksofora. Tur krustojumā zaļo gaidīja trafarēta Insignia. Tā arī nesapratām, kāpēc tikām sveikā cauri - nepamanīja (šaubos), izdomāja, ka nepaspēs noķert cauri satiksmei, vai vienkārši pofig bija.GatisGirdenis wrote: ↑09.06.2022, 22:16Es gribētu tā varēt, bet pilsētā tas ir viens tahometra apjoms un tu jau spēlē loteriju. Man pagaidām arī drusku besī kā tas vr6 skan, cerēju, ka apskatē piekasīsies par db, lai beidzot saņemtos izplūdi taisīt![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests