Tātad, ar lūgšanām var panākt ka cilvēks izdzīvo jebkurā avārijā, neatkarīgi no ātruma, iesaistītajiem tr.līdz. un citiem parametriem?
THOUGHTS AND PRAYERS GUYS!
Tātad, ar lūgšanām var panākt ka cilvēks izdzīvo jebkurā avārijā, neatkarīgi no ātruma, iesaistītajiem tr.līdz. un citiem parametriem?
Jā, divas ir gadījies - laikos kad visiem mDSL lietotājiem bija divas ārējās IP un tu nemācēji atšķirt peli no klaviatūras
Nē, var nonākt pie sajēgas ka ja tavs laiks nebūs pienācis tad tu nemirsi. Tieši tā, kā mēs to ikdienā redzam apkārt - kur statistika nekādīgi neuzrāda vecāku mašīnu braucēju noslieci uz karotes nolikšanu, un vēl vairāk - nāves cēlonis - ceļu satiksmes negadījums - savu vietu statistikā nav mainījis pēdējo hvz cik desmitgažu laikā, tas nekas ka vidējā mašīna ir nomināli palikusi daksuja reižu drošāka. Man šajā sakarā patika labs piemērs - kaut kādus 12 gadus atpakaļ viena līdzīga, tikai mazāka par šo, foruma spama tofika lietotāja sieviete ziemas laikā ar viņa A8 iekūlās avārijā - avārija bija kaut kur pie Kuldīgas, salikās trīs mašīnas - A8, mk3 golfs un kaut kas vēl. Golfs avārijā pārlūza uz pusēm uz aizmuguri no ugunsmūra, laikam bija bijis frankenšteins - līķu nebija, bet drošās mašīnas - A8 - braucēja nonāca slimnīcā [par golfa braucējiem nezinu]. Pēc zvaigžņu skaitītāju loģikas golfistiem būtu bijis jābūt morgā un A8 braucējai sveikai un veselai, tici nu vēl tām zvaigznēm...
Es tevi apbēdināšu - kaut kad redzēju iauto nopublicētas bildes pēc kaut kādas jaunas mašīnas satikšanos ar alni - un dabā apskatīju B4 pastēti ar kuru bija alnis paņemts - 1:1. Pirmkārt, stikls ir liels - ja kādu rūpētu tas alnis, tad jaunajām mašīnām atgrieztos pie pirmskara risinājuma ar diviem priekšas stikliem un statni pa vidu
7.5-10k. Labāk tomēr mainīt eļļas nekā remontēt motorus.GatisGirdenis wrote: ↑09.06.2022, 21:57Sūds ar visu, next flame war - cik bieži man mainīt savam vēeram Liquimoly high tech eļļu?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest