uzmaniet centraalaas atsleegas darbiibu!!!

Law | Technical inspection
Post Reply
anna
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Post by anna » 02.12.2006, 23:25

neattiecas, neatradu kur ielikt.
:motz: eset loti uzmanigi centra kad atstajiet masinas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
es 4dien ka vienmer gribeju atstat parkinga savu masinu, pie anatomikuma, krastmala,aiz pilss. gaju prom aizsledzu ar pultu skana ir!!, bet nekas nesledzas, saku skatities apkart pamaniju preti masinu, kur sedeja cilvex, vins pamanija manu skatienu, saka nervozet, un izeja ara, pipet, bet otru roku tureja kabata!!!!
megenaju, vel vel, bet tikai skana, vins laikam cereja ka aizslegsu ar atslegu(man salauzta izradas sledzene vad. puse un nevar aizvert ar atslegu). un es sapratu to visu lietu, un aizbraucu noliku masinu pie durvim anatomikumam.
nakosrit uzzinaju ka daziem neuzmanigiem klassesbiedrem bija viss aiznests na masinas! :xplode:

Mārtiņš

Post by Mārtiņš » 02.12.2006, 23:28

anna wrote:neattiecas, neatradu kur ielikt.
:motz: eset loti uzmanigi centra kad atstajiet masinas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
es 4dien ka vienmer gribeju atstat parkinga savu masinu, pie anatomikuma, krastmala,aiz pilss. gaju prom aizsledzu ar pultu skana ir!!, bet nekas nesledzas, saku skatities apkart pamaniju preti masinu, kur sedeja cilvex, vins pamanija manu skatienu, saka nervozet, un izeja ara, pipet, bet otru roku tureja kabata!!!!
megenaju, vel vel, bet tikai skana, vins laikam cereja ka aizslegsu ar atslegu(man salauzta izradas sledzene vad. puse un nevar aizvert ar atslegu). un es sapratu to visu lietu, un aizbraucu noliku masinu pie durvim anatomikumam.
nakosrit uzzinaju ka daziem neuzmanigiem klassesbiedrem bija viss aiznests na masinas! :xplode:
http://www.vwgolfklubs.lv/forums/viewtopic.php?t=437
Viss ir iespējams, vajag tik labi gribēt...

buu

Post by buu » 03.12.2006, 00:24

neieveeroji tos dzekus, vai arii ar kaadu auto dzeki tur seedeeja?
da vajadzeetu shiem pa galvu beizbolu paspeeleet ceriibaa, ka pazaudees atminju un aizmirsiis, ka mashiinas jaapzog...

veel viens variants pret zagljiem ir astaat kaadu spraagstoshu vai kjiimisku lietu, ko vinji labpraat panjemtu, jo smuka izskataas (aareeji) - vismaz vinjiem rokas sabeigtu... :censored:
tikai tas gan biistami - jaatceras pasham to neattasiit...

sanaak, ka vinji var paarkjert visus signalizaacijas raidiitos viljnjus... tikai nevar saprast vai vinji paarkjer tos un peec tam tos izmanto vai ari vienkaarshi blokjee visas signalizaacijas raidiitos viljnjus...

snooze

Post by snooze » 03.12.2006, 00:30

buu wrote: sanaak, ka vinji var paarkjert visus signalizaacijas raidiitos viljnjus... tikai nevar saprast vai vinji paarkjer tos un peec tam tos izmanto vai ari vienkaarshi blokjee visas signalizaacijas raidiitos viljnjus...
gan ta, gan ta :motz:

anna

Post by anna » 03.12.2006, 00:57

nu man jauna signalizacija, kaut kada tur laba. bija skana pik pik un pat dzirdeju it ka nolaizas tieuz logiem, bet masina vnk vala ar signalizaciju,. vini ir peleka opel ap98-2000g tada pajauna

anna

Post by anna » 03.12.2006, 01:01

1 bija resns ar melniem matiem un bardu neskutu. 2 bija ap45-50 gadiem sirmiem matiem, issapm170-175. rutaina peleciga jaka!!!! :roll:

Delveris

Post by Delveris » 03.12.2006, 01:09

visus peleekos opeljus laizjam gaisaa un miers... :pal:
VW Caddy
Peugeot Partner
Chevrolet Lumina
Audi Coupe Q type85

snooze

Post by snooze » 03.12.2006, 09:58

Delveris wrote:visus peleekos opeljus laizjam gaisaa un miers... :pal:
:cooler: pievienojos!

Rolleris

Post by Rolleris » 03.12.2006, 10:11

Delveris wrote:visus peleekos opeljus laizjam gaisaa un miers... :pal:
Es ar par dzīvi bez pelēkiem opeļiem :barb: :pal:

buu

Post by buu » 03.12.2006, 15:52

a mashiinai nomirgoja avaarijas lampinjas kad sleedzi iekshaa signalizaaciju?

anna

Post by anna » 03.12.2006, 19:20

nu ja viss notiek kaa vajg kaa patasti. un pat skana ir kad nolaizas tie pie loga tas aizveramas 6tu4kas. , bet tie nenolizas, un masina paliek vala ar signalizaciju.man ir ta jauna ar kaut kadu kodu, kur nevar izslegt signalizaciju.
tiem kam ir vecas, tam at signalizacija izsledzas

Mārtiņš

Post by Mārtiņš » 03.12.2006, 19:49

anna wrote:nu ja viss notiek kaa vajg kaa patasti. un pat skana ir kad nolaizas tie pie loga tas aizveramas 6tu4kas. , bet tie nenolizas, un masina paliek vala ar signalizaciju.man ir ta jauna ar kaut kadu kodu, kur nevar izslegt signalizaciju.
tiem kam ir vecas, tam at signalizacija izsledzas
Dinamiskais kods nav nekas perekruts un neatkozhams (skat. manu parakstu :D :D :D )
Tikai paprastiem zagleeniem nav taadas tehnikas, lai ar vinju tiktu galaa, taadu izmanto nopietni suudabraalji, kas teemee uz jauniem un mazlietotiem auto.
Viss ir iespējams, vajag tik labi gribēt...

anna

Post by anna » 03.12.2006, 20:11

es nerunaju jua par tadiem. es runaju par parastiem mirstigiem, es tak nebridinu vecrigas vai jurmalas portala. es saku kam ir jaunas signalizacijas, tiem viss ka vajag notiek tikai neaizveras. a tiem kas k.k. vecas tiem pat signalizacija nestrada

Post Reply

Return to “Likumi | Ceļu policija | CSN”