diski
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Re: diski
no visiem ka m ari ir 4x100
e30 , vw pasaat lidz 98 gadam ,
vento , honda civic lidz 96 , vaz utt
prieks tam ir disku katalogi kuros var atrast visu auto marku disku izmerus
no galvas visus zinaat diezgan saregziti
e30 , vw pasaat lidz 98 gadam ,
vento , honda civic lidz 96 , vaz utt
prieks tam ir disku katalogi kuros var atrast visu auto marku disku izmerus
no galvas visus zinaat diezgan saregziti
BMW, Passat, daži Audi 80 - vecie, Opel ir 4x100, bet centrs laikam par kādu mm mazāks drusku jāpiestrādā, dažiem nissan ir 4x100, bet arī jāskatās kā ar vidiem, ja lietais var uzlikas nopirkt Dalanā, ja dzelzinieks, jāskatās ko var darīt, ziemai, ja nedomā rallī maukt centrs drusku pa lielu netraucēs, tikai ar skrūvēm vajag iecentrēt normāli, ja dzelzi nieks centrā par mazu, var nedaudz ar ripu pastrādāt. Vārdu sakot visi, kas ir 4x100 derēs ar dažādiem nosacījumiem! Ja nemaldos centra izmērs tev ir 57, Honda, KIA - 56, Hyundai, Mazda - 54, Nissan - 57, 59, 60 kā kuram modelim, Opel - 54, 56,5, Renault - 60, Rover, BMW mini cooper, mini cooper s - 56, BMW 3.sēr. - 57, Seat - 57, Suzuki - 54, Toyota - 54, 60, Deawoo, Daihatsu - 54, 56. Takā skaties, ko izvēlēties un kādam nolūkam. Gan jau ir vēl kādi varianti!!!strogis wrote:3golfam ir 4x100!?
No kaada auto veel der tresjajam golfam diski?
Nu kautkā tā!
Neesmu dollārs, lai visiem patiktu!!!
Man esošajiem lietajiem diiskiem bija tā ka centrs bija par šauru, bet kādas 5as stundas pastrādājot ar apaļo vīli rezultāts bija nevainojams 
GTI 8V
nu nez vai es lietos būtu ar vīli vīlējis, bet nu... arī tas ir variants, ja ļitaki nav pa dažiem simtiem pirkti!jogmang wrote:Man esošajiem lietajiem diiskiem bija tā ka centrs bija par šauru, bet kādas 5as stundas pastrādājot ar apaļo vīli rezultāts bija nevainojams
Neesmu dollārs, lai visiem patiktu!!!
Atljaushos veikt OFF TOPPIC !
Vienkarshi takaa te rosas runa par diskiem , tad man ir jautajums cik max R es varuu likt Jettai? Zinu ka der R13 un R14 , bet vienaa pavecakaa topikaa redzeju, ka pat MK2 golfam varot uzlikt R15 ! Takaa Mk2 ar jettu naw atshkjiribas, tikkai tas ka viens ir sedans un atrs ke4bets , tad es ar varetu likt R15?
Vienkarshi takaa te rosas runa par diskiem , tad man ir jautajums cik max R es varuu likt Jettai? Zinu ka der R13 un R14 , bet vienaa pavecakaa topikaa redzeju, ka pat MK2 golfam varot uzlikt R15 ! Takaa Mk2 ar jettu naw atshkjiribas, tikkai tas ka viens ir sedans un atrs ke4bets , tad es ar varetu likt R15?
nu es sawam megjinashu uzstukjet R15 ar 195/60 baloniemDemolv wrote:Atljaushos veikt OFF TOPPIC !
a tur naw javeic kadu detaju korekcija vai nomainja? P.S- bildi jau negribetu ielikt lai red kads skats? 
ar 195/50 neko nedariju, wnk skruweju wirsuu un viss bija OK, kaa buus ar 195/60 weel nezinu, bet pec datiem butu jader, ja wien ir OK amishi un naw sedinatsDemolv wrote:a tur naw javeic kadu detaju korekcija vai nomainja? P.S- bildi jau negribetu ielikt lai red kads skats?
Ka izskatas ar 195/50, wari apskatiit pie mana mk2 apraxta, tur ir dazhas bildes