JG Golf MK2

Post Reply
bergs
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Re: JG MK2

Post by bergs » 19.11.2008, 20:25

Корпус плоского разъема
Cоединение
Жгут проводов громкоговорит.
4-штекерн.
задн.1
Image

stekeris ar numuru 12 ;)

JG

Post by JG » 19.11.2008, 21:32

liels paldies tew berg, tad iznaak ka tur ir paredzets slegt klaat tumbas.
Image

JG

Post by JG » 30.12.2008, 16:29

KKaa sen sheit nekas naw rakstiits, varbut kads jau domaja ka viss apstajies, bet taa tomeer naw.. ;) :D :D

Parcik visu laiku gaaja dzivoklja remonti, nebij ipashi laika pie mk2 pastraadaat, bet par vinju netika aizmirsts, pa sho laiku tikaa iegaadaatas arkaam plastmasa malas un shis tas salonam, kaa arii sho to esmu padarijis, galvenaa lieta par kuru pasham priex ir tada ka tika nopuceetii un nokrasoti bremzhu trumulji, sawaadaak izskatijaas ne peec kaa, talaak tika noraweetas wisas wecaas arku malas un priekshaa uzstaadiitas jau jaunaas, bet izraadaas ka aizmuguree taa lieta naw tik wienkaarsha, jo wecaas ir plataakas un liidz ar to liidz durwiim palika tada pretiiga skjirba un weel caurumi kuros bija iestiprinaatas agraakaas aizmugurees malinjas, bet kuru tas uztrauc njemam weco un jauno un sakam nodarboties ar kjimiju, esmu apmeram salicis jaw kas un kaa, weel atliek shpakteleeshana un krasoshana, tiem plastmasas briinumiem., tad weel nonjemts aizmugureejais buferis, lai tam war paarpuust augshejo melno malinju, tadejadi iegustot swaigaku skatu.

kkad buushu pabeidzis nemties ar platmasiem tad salikshu bildiites no procesa, kaa arii to kaa izskatas parkraasotie barabani, bet pagaidaam neliels ieskats uz mk2 tagadeejo izskatu (focheets ar sapuvushu mandariinu) :D :D :D

Image

Image

Tad man wel warbuut kads war paliidzeet un pateikt kur war atrast sheemu kur un kaa javelk shitam aparaaraatam wadi, jo ieksh mk2 tik daudz vinji naw

aparaats izskataas shaadi

Image
Image

Pooky
Been thanked: 1 time

Post by Pooky » 02.01.2009, 10:47

Nekas personīgs, bet kapēc katrā otrajā vārdā Tu aizvieto "V" ar "W" :/

eXcIde

Post by eXcIde » 02.01.2009, 11:01

Pooky wrote:Nekas personīgs, bet kapēc katrā otrajā vārdā Tu aizvieto "V" ar "W" :/
tas ir />0|<3m0n|_| raksts :p
26847850

JG

Post by JG » 02.01.2009, 12:24

Pooky wrote:Nekas personīgs, bet kapēc katrā otrajā vārdā Tu aizvieto "V" ar "W" :/
ja godiigi slikts ieradums raxtot datooraa ;)
Image

Niksb

Post by Niksb » 03.01.2009, 02:10

eXcIde wrote: tas ir />0|<3m0n|_| raksts :p

4 |<45 \/4!/\/45? :D

Lusis

Post by Lusis » 03.01.2009, 02:12

eXcIde wrote:
tas ir />0|<3m0n|_| raksts :p
Tautā saukts par translitu, ja v>w vai ā>aa u.t.t.
Image

Marchs
VW: Golf
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times

Post by Marchs » 03.01.2009, 11:40

nu kamooon, čalīts vienk pieradis pa fikso un raksta bez uzmanības pievēršanas. A jūs te uzreiz stilu sākat piešūt :D
Mk2

JG

Post by JG » 04.01.2009, 17:37

Tātad lai nebūtu lieks spams šoreiz rakstīšu lēni un bez translitiem utt. :D :D :D :D

Ir pagājusi kārtējā nedēļas nogale, un atkal ir šis tas izdarīts manam mk2.

Tātad lēnām un par visu pēc kārtas, 6dien aizeju līdz garažai un izdomāju ka jaliek kopa taču vienreiz salons, nu tā arī daru, panemu iztīru visus paklājus, ar kompresoru izpūšu visus smilšu graudiņus un citus mēslus no grūti peejamajām virsbūves vietām ar putekļu sūcēju izsūcu to cūcību ārā, pēctam savelku aizmugures tumbām vadus, un salieku tepiķus, paskatos pūlkstenī un secinu ka pulkstens tikai 13.00 nu neko tāda pati operācija seko arī ar krēsliem. Nu viss takā būtu, bet pietrūkst tāda lieta kā normāls panelis jo saistībā ar magja vadu meklēšanu un vilkšanu praktiski viss panelis ir nojaukts, nu parcik līdz vakaram laika diezgan sāku darboties ar magja vadiem, un rezūltātā arī tos atrodu. Baigi forshi magjis iet, bet viss panelis nojaukts un visa salona prieksha ar vadiem. Nu ko darīs jaliek kopā arī tas un salieku paneli un savācu visus vadus. O kas tad tas skatos zvana telefons jaiet vakarinjas, nu eju paest, visi saka ka pietiks shdien pa garazhu plosiities, un lai palieku istabā, bet es paskatos pulkst un secinu ka tikai 19.30, nee jaiet vēl kko paskrūvēt, aizeju uz garazhu un skatos ka mk2 taču vēl nav nolikts uz aizmugurējiem riteņiem, bet stāv uz trojņikiem, nu neko uzskrūvēju aizmugurējās skreteles. Paskatos tikai 20.00, bet miera nav, izdomāju ka jaieliek magjis tam paredzetajā vietā un japamēģina durvīm iegādātās tumbas, nu ko tā arī daru. Vienā momentā kka nejauši salieku kopā maģa apgaismojuma vadu ar tjipa nestraadājošās elektriskās antenes vadu, un dzirdu dīvainu trobeli, un saak purināties mans mk2, prieks kur tu rodies, taa antene tomēr strādā, baigi forshi kā gaismas ieslēdz tā izlaižas un kā izslēdz tā ievelkas, ir iegūta velviena nejauši uzieta lieta, nu ko salieku durvīs tumbas magji saspraužu štekerus un provēju palaist, wai Tu re viss iet, ievadu kodu, un viss notiek, skan tā ka pašam priex. Nu jau ir 22.30 un tiek nolemts ka javelkas istabā skatīties american chopper, nu ko visa 6diena aizvadita pie mk2, un izdarits wesals saraxts darbu. ;)

Nu ko klāt svētdiena, iepriekšējā vakarā mieru nedod tāda lieta, ka nevaru saprast prieksh kam pie logu mazgātājiem piejiet divi vadi, atbraucu mājās apsēžos pie komja un secinu ka manai mashinai ir welviena kruta lieta apsildāmi logu apmīzēji. baac diena vēl nav galā un ir jaizdara vēl šis tas skatos ka vajadzētu taka priekšējām arkām uzlikt plastmasa uzlikas, nu ko tā arī daru, un ir izdar'ta velviena lieta, bet parcik laukā ir auksts un ar kajām majās iet negribas jaizmanto to ka ir kads kas war aizvest, un liidz ar to sho dienu beidzu plkst 14.00

nu tā pagāja mana nedēļas nogale darbojoties ap mk 2
Image

Lusis

Post by Lusis » 04.01.2009, 17:48

o jptv. ritīgs darbarūķis, tā turēt.. :up:
Image

Niksb

Post by Niksb » 04.01.2009, 17:50

:D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Attachments
untitled.JPG
untitled.JPG (42.2 KiB) Viewed 1427 times

JG

Post by JG » 04.01.2009, 17:52

Paldies Lūsi, prieks censties!

NiksB beidz piekasīties, tas ka esmu latviešu valodas un litertūras skolotājas dēls nenozīmē ka man jaraksta ideāli ;) :D :D :D
Image

eXcIde

Post by eXcIde » 04.01.2009, 19:21

JG wrote:Paldies Lūsi, prieks censties!

NiksB beidz piekasīties, tas ka esmu latviešu valodas un litertūras skolotājas dēls nenozīmē ka man jaraksta ideāli ;) :D :D :D

uun es jau gribēju teikt - malacītis :streichel:
bet nekā :lol:
26847850

JG

Post by JG » 11.01.2009, 19:48

Tātad ir pagājusi kārtējā nedēļas nogale un šis tas atkal ir sadarīts, šoreiz gan padarīto darbu saraksts ir tāds īss bet nu tomēr. :D

Tātad ir padarītas sekojošas lietas, vietā uzlikts priekšejais buferis, krāsošanai praktiski sagatavotas aizmugurējās arku uzlikas, el antenai uzstādīts speciāls slēdzis antenas wadībai, kā arī ļoti daudz esmu chakarējies ar magji, taču pie vajadzīgā rezūltāta neesmu ticis :censored:

Respektīvi problema ir tāda, ka kamēr mashiina nav iedarbināta skan ka prieks, bet tiklīdz auto iedarbina parādās fona troksnis, no motora, varbūt kāds var palīdzēt un dot kādu padomu kā ar šo problēmu tikt galā un kas viņu ir izraisijis :?
Image

Post Reply

Return to “vw Golf Latvijas miestos un ielās”