ūdens bagažniekā !!
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
ūdens bagažniekā !!
Atvainojos par jaunu topiku !
mk1 golfs
Problēma sekojoša, bagažniekā nāk ūdens kkur sānos pie lampām (abās puses) !! Un gar lampām tas nav !
Ir kāds saskāries? Kur man meklēt to caurumu ??
mk1 golfs
Problēma sekojoša, bagažniekā nāk ūdens kkur sānos pie lampām (abās puses) !! Un gar lampām tas nav !
Ir kāds saskāries? Kur man meklēt to caurumu ??
Auto audio instalācijas
Re: ūdens bagažniekā !!
Arku iekšpuse... ari bija tada lieta tikaj uz mk2, izarstets ar arkas parmetinašanu 
-
nu arkas man vajag pārmetināt, zem plastmasiem tur ir tikai rūsa!
Bet pagaidām tas var pagaidīt.... varbūt kkā savādāk var novērst lai tas ūdens nenāk ?
Auto audio instalācijas
motorider wrote:no iekšpuses aizpildi ar silikonu...
NĒ!!!!!
vienīgi speciālu ūdens, metāla hermētiķi. jo parasts silikons uztaisīs rūsiņu
-
Nu nez ka ir ar mk1 !? Pēc Jaunā gada iemetīšu kādu bildi !
Auto audio instalācijas
-
Nu kā.... kā novērst to bez arku pārmetināšanas ! Kkā no iekšpuses nohermetizēt...Reinis wrote: Es tā īsti nesapatu, ko viņš grib, lai tu apstrādā..
Auto audio instalācijas