Aizmugurējās tumbas mk2
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Aizmugurējās tumbas mk2
Vai ir iespējams tabūt tādas tumbas kuras der ideāli mk2 aizmugurē, es domāju - veco vietā, kur nāk orģinālās tumbas???
GTI 8V
Re: Aizmugurējās tumbas mk2
protams, pilns internets, un ne jau kautkādi sūdi, brendi pa pilno!jogmang wrote:Vai ir iespējams tabūt tādas tumbas kuras der ideāli mk2 aizmugurē, es domāju - veco vietā, kur nāk orģinālās tumbas???
Neesmu dollārs, lai visiem patiktu!!!
ir ovālās elipses mazās pioneer. der ideāli un skan arī labi ja pirmstam tos plastmasus bish apstrādā ar kādu tapsējosho materiālu un tās parodiskos uzgriežņus nomaina pret kautko normālāku.
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
tas izmers ko doma ir iepsjeams iegadaties !!! vinji ir uz vietas latvija !!! bet nu chali nez kaads tolka tev jno vinjam ! tik izteresi 15 - 30 Ls
Ja gribi lai MK tev ir labs TAD IEGULDI TAJA SAVU DVESELI
Man interesē tikai orģinālajās vitās, jo netaisos te griezt robus sazin kādās vietās... vēl arī tādēļ, ka man šad - tad jāņem nost aizmugurējais panelis... tad vēl - man nevajag mašīnā nekādu ''bumbasņiku'', jo man tāds mājās ir...
tad kad tiks iegādātas un uzstādītas tajās vietās jaunas tumbas tad tiks meklēts neliels, jeb maziņš subwoofer, jo tas lielas, kas man mājās stāv, aizņem vai pus golfiņu
tad kad tiks iegādātas un uzstādītas tajās vietās jaunas tumbas tad tiks meklēts neliels, jeb maziņš subwoofer, jo tas lielas, kas man mājās stāv, aizņem vai pus golfiņu
GTI 8V
Neesmu tik zinošs... kas tas varētu būt tas tapsējošais matereāls??? Kā viņš izskatās un kā un kur viņu tur tapsēt???psh wrote:ir ovālās elipses mazās pioneer. der ideāli un skan arī labi ja pirmstam tos plastmasus bish apstrādā ar kādu tapsējosho materiālu
GTI 8V