Paneļa apgaismojums Golf III
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: Paneļa apgaismojums Golf III
Tev neliekas ka ar 2 diodiem bus par maz?Joziks wrote:Izskatās apmēram tā....
Man stav 6 diodes, paskaties ka izskatas.

Last edited by AVG on 03.01.2009, 15:13, edited 6 times in total.

tur jau vel vajag iznjemt to zaljo plēvi ārā taksh. un vajag ielikt caurspīdīgu matētu (gaismu kliedējoshu) lai vienmerigi izgaismojas.
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
uffff
...Tik daudz ideju un padomu,katik spētu tos visus izmēģināt,bet nu lielais paldies....Es mēģināšu!!!!!
Ja kaut kas sanāks tad jau priekš padomu lūgšanas griezīšos atkal ,un protams ar foto lai vieglāk izteikties....
Ja kaut kas sanāks tad jau priekš padomu lūgšanas griezīšos atkal ,un protams ar foto lai vieglāk izteikties....
tāds kam benzīns asinīs(vai drīzāk dīzeļdegviela)...
Piekriitu, vajag vairaak diozhu likt i vinjas veel jaapaliec uz leju nedaudz cik vien ir iespeejams. augshaa paaraak daudz gaismass.AVG wrote:Tev neliekas ka ar 2 diodiem bus par maz? Man stav 6 diodes.
Par aptuveni 50 naudinjam var nopirkt plazminiekus, atri, erti, efektivi
Mana golfinja izskatas sadi

jaa shitie man ar patīk, bet man parasti nesanak tik ilgi ar to auto braukt ka uznaktu velme tadus ieliktmatrix wrote:Par aptuveni 50 naudinjam var nopirkt plazminiekus, atri, erti, efektiviMana golfinja izskatas sadi
![]()
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
Re: gprs
Bultiņas paliek tādas pašas ( baltas ), izgaismojas tikai tas fons.gprs wrote:Nus, a paši rādītāji (bultiņas) plazminiekiem izgaismojas, vai paliek tādas tumšas?
Gadījumā kāds nav licis golf4 spido/tacho iekš golf3 ?
Var būt var dabūt tādu štekeru adapteri, lai varētu piesleegt spido no golf4?
var un ir adapterisgprs wrote:Gadījumā kāds nav licis golf4 spido/tacho iekš golf3 ?Var būt var dabūt tādu štekeru adapteri, lai varētu piesleegt spido no golf4?
PAJERO 2 R5 2,5TDI