sods par prieksejam lampam
nu ja esmu vainiga, ja butu braukusi 20.00 vel kaut ko pastridet bet nedomaju ka nakti drixt brauktar gabaritkam.
es dzivoju plavniekos, un vienu piektdienu, braucot atpusties padomajam pabraukt garam trubam, (pa celam bija), paskatities kas tur notiek. un tur bija volvo patruls. vins apstadinaja mani, bet es pavisam mierigi braucu, un bez muzikas
un pateica ka nav iedegtas tuvas, sods 30ls, aizgaja 10min raxtija atnaca un teica lai parraxtu, es vinam mierigi atbildeja neko neparrakstisu lai nes paskaidrojuma laapu, vins saka cikstet, es laipni pajautaju a ka jusu uzvards un vards, vins palika stresains un teica, ka pa pastu atsutis sodu tur bus mans uzvards(un ir2. bataljona 4. rotas jaunakais inspektors a. kronbergs). man ir ta dzeltena lapa protokols un lemums
es dzivoju plavniekos, un vienu piektdienu, braucot atpusties padomajam pabraukt garam trubam, (pa celam bija), paskatities kas tur notiek. un tur bija volvo patruls. vins apstadinaja mani, bet es pavisam mierigi braucu, un bez muzikas
nu ne man neka nebija es pat nezinaju ka man atsutis pa pastu 1. reiz muza tadu redzu. kad tas notika septembri beigas, oktobra sakuma. vini atsutija pagaja nedela (oktobris vidus), pec tam man atnaca lapina pec 2 nedelam (oktobra beigas), es aizgaju lapinai pakal, novembra sakuma!!!! stulba sistema