Sūres reika!
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Sūres reika!
problēma ir tāda ka stūres reika ir beigusi savu kalposhanu un ir pienaacis laiks to mainiit! Tapeec gribēju zināt cik tāda izmaksā (lietota)?? Man ir mk 3 1.9td 1992.g Vai man janjem tieshi no taada pasha modelja vai arii der no cita mk3??
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Re: Sūres reika!
uzjauta juzerim marihuansAlkimers wrote:problēma ir tāda ka stūres reika ir beigusi savu kalposhanu un ir pienaacis laiks to mainiit! Tapeec gribēju zināt cik tāda izmaksā (lietota)?? Man ir mk 3 1.9td 1992.g Vai man janjem tieshi no taada pasha modelja vai arii der no cita mk3??
skiet ka vinam bija
normala cena lidz 40 ls lietota
p.s. der no visiem km3 ar pastiprinataju
Re: Sūres reika!
Skaidrs! Liels paldies!
p.s. a citaadi man vienaa iestaadijumaa (shrotaa) nosauca neslkitu ciparu=min 70Ls
p.s. a citaadi man vienaa iestaadijumaa (shrotaa) nosauca neslkitu ciparu=min 70Ls