es ariii waru, bet necensos mociit motoru, jo galu galaa weel var nodereetvalts wrote:ar savu 1.6 mk2 karbuli ar otro vareeju 90 uzstiept.
JG Golf MK2
Re: JG MK2
-
- VW: Golf MK2
- Has thanked: 10 times
Neesošajam laikam pateicoties, nepaspēju neko jēdzīgu sataisīt, bet ieskatam:

P.S. Jā es zinu, ka slikti sanāca...

P.S. Jā es zinu, ka slikti sanāca...
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 1 time
Man ar liekas, ka tie toņi neiet kopā...Pooky wrote:skaidri zini, ka to vajag?
Bet smuki esi uzprisinājis... Krekeris tev...
Mk4 GTI TDI Exclusiv
Alpine & Zeus
Alpine & Zeus
Paldies, Paldies!!!
Bet pawaroti drīz vien tiks iegādāti, un liidz pilnigam smukumam tur weel bishi pietrukst, jo veel janopulē un jauzliek ATS CUP, arkām malas, logiem jauni moldingi, un shis tas minimali japiekraso.
Par haubi runājot, tā man būs kā pirmais krasoshanas projekts, jo kad taisiju durvis un buferi, wisu sagatawoshanu weicu pats krasotaja paklautiba, un līdz ar to uzzināju un apguvu kas un kā, wel tikai japameģina pašam nopūst, bet Liels paldies skelter par bilžu apstradi, jo secināju ka oriģināls uz šis krasas izskatās labāk.
Bet pawaroti drīz vien tiks iegādāti, un liidz pilnigam smukumam tur weel bishi pietrukst, jo veel janopulē un jauzliek ATS CUP, arkām malas, logiem jauni moldingi, un shis tas minimali japiekraso.
Par haubi runājot, tā man būs kā pirmais krasoshanas projekts, jo kad taisiju durvis un buferi, wisu sagatawoshanu weicu pats krasotaja paklautiba, un līdz ar to uzzināju un apguvu kas un kā, wel tikai japameģina pašam nopūst, bet Liels paldies skelter par bilžu apstradi, jo secināju ka oriģināls uz šis krasas izskatās labāk.
Man liekas, ka krāsot vāku melnē krāsā ir vairāk tāds "jauniešu tuning" kkā velk uz maxima tuning, kā jauns mobilais, kurš ir modes kliedziens, bet pēc mēneša neviens vairs neatcerēsies kas tas tāds
Manuprāt tikpat "stilīgi" kā likt nummura zīmi priekšējam bamperim sānā.
Spameris 
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 30 times
iso nummuru var likt saanaa, bet tikai un vieniigi shaurajam buferim apakshaaErnc wrote:Man liekas, ka krāsot vāku melnē krāsā ir vairāk tāds "jauniešu tuning" kkā velk uz maxima tuning, kā jauns mobilais, kurš ir modes kliedziens, bet pēc mēneša neviens vairs neatcerēsies kas tas tādsManuprāt tikpat "stilīgi" kā likt nummura zīmi priekšējam bamperim sānā.
par to melno haubi ... tad jau tev jumtu arii melnu vajag. bet labaak atstaaj taa kaa ir
Feins golfs tev!
Ja kas es par melno kapotu, sev ar iedomājos ko līdzīgu taisīt, bet laba doma ir nopirkt otru un uztaisīt abus variantus
Ja kas es par melno kapotu, sev ar iedomājos ko līdzīgu taisīt, bet laba doma ir nopirkt otru un uztaisīt abus variantus
Golf 4 TDI
Ljoti gliits golfinjsh. Luudzu nesabojaa vinju. Manuprat, shitaas melnaas haubes ir taspats, kas, piemeeram, nokraasot melnas vienas durvis vai vienu melnu disku. Ir ljoti maz eksemplaaru, kam tas labi izskataas. lai labi izskatiitos melna haube, liidz tam mashiinaa ir jaaiegulda LJOTI daudz naudas.
85' coupe Q (ķip projekts)