Pioneer DEH-P7500MP
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: Pioneer DEH-P7500MP
Ka sakot nonac pie viena viedoklja katram ir savs skats uz dzivi un domaju ka katrs dara ka liekas pareizi tas ar viss !
Ja gribi lai MK tev ir labs TAD IEGULDI TAJA SAVU DVESELI
Marchs,es tev pilnigi piekritu,man pascham divreiz magi nospera un visu kas bija maschina,man bija tada schkroba. Es tadiem vispar par katru zagschanu pirkstu grieztu nost lai zinatu kur rokas baz. 
GOLF 3 ELITE
varbūt kāds var paskaidrot...man viens choms uzdāvināja magji(pioneer) bez paneļa, ne jau zagts, bet pats pa pālim bija pazaudējis panelīti. tad nu nolēmu piepirkt paneli un domāju ka viss būs bumbās, bet nekā. neviens no tā modeļa paneļiem negāja un tad kāds austrumu gudrais teica ka maģis esot kodēts un bez oriģinālā paneļa maģis nemaz neies. tā ir taisnība vai man tikai ar tiem paneļiem neveicas. P.S. maģa modelis DEH-2800MP
ja tev panelitis nav no schi pascha maga tad domaju ka nejies,meginaji griezties pie elektrikja?
GOLF 3 ELITE
pie elektriķiem neesu bijis, vienkārši pie maģa tika sprausti vairāki paneļi tieši nošitā modeļa un nekas nenotika,bet maģis toč ejošs. varbūt kāds ir mēģinājis atkodēt tos draņķus?
kipsalaa ir ! Blaupunkt centrs TUR tiesham ir lielisks remonts tur r aizbrauc parunat !!
GolfCabrio91 wrote:Katram savs....
bet tavs Didzis nav pareizs
TEV NAV PO...