skalrunji

Padomi, jautājumi, instalācijas.
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
philips705
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

skalrunji

Post by philips705 » 08.09.2008, 10:19

taa kaa veelos labaaku muziku mashiinaa , velos saakotneeji nomainiit visus 4 skalrunjus un ielikt norm. playeri prieks 4glof 2002.g. bet nezinu kaada izmeera tumbas man buutu jaapeerk un naw laika nemt nost durvim saanus nost , tadel veeleejos uzzinaat kur ir rakstiiti tie parametri par tumbu dzilumu un platumu..?! ;) :?
un kaadi veel parametri man buutu jaanem veeraa... :)
paldies jau ieprieks par atbildeem... :up:

kraasotajs

Re: skalrunji

Post by kraasotajs » 08.09.2008, 21:56

17cm vai 16,5 -kā kurš raksta
lai ieliktu būs vajadzīgas pārejas -var nopirkt www.argus.lv vai citur
vēlams tur nolīmēt ar STP vai ko līdzīgu ,savādāk tāda bleķu grabināšana vien sanāks
PAJERO 2 R5 2,5TDI

janchs

Post by janchs » 09.09.2008, 09:34

Ja ar divām durvīm:
http://www.pioneer.eu/eur/products/car_ ... index.html
Ja ar četrām durvīm:
http://www.pioneer.eu/eur/products/car_ ... index.html

Praktiski nekādas izmaiņas nav. Nav jau tev obligāti jāpērk pioneer, bet pats esmu pioneer piekritējs un zinu, ka tumbas skan vienkārši fantastiski, protams, jāņem vērā fakts pa cik tu gribi tumbas pirkt, lai gan uz mūziku naudu nevaig taupīt... :)
I love diesel economy!

Didzis

Post by Didzis » 25.10.2008, 05:05

Nu Janch es nepiekritishu par pioneer! (taaa vertiba un skanja nav atbilstosha cenai) ir daudz kas labaks ko var iegadaties !! un 4 vai divas durvis ir piekast sanak paljube divi komplekti ar Komponent tumbam 17" un ari vai 2vas vai 4 durvis piekast podiumi ir japerk! jo originali vinjiem ir sistema DUMJA :D taka krasotajs teica argusa vai caur mani to visu var dbuut uz atlaidem un pat lielu izveli ar plashi pazistamam firmam ! tik isteniba ir jazin cik esi gatavs atstat pa tumbam +4 podiumi un vismaz 4 pacinjas STP (vibroizolacija) ja kkas interese Ludzu prieks izpalidzet 29272725
Ja gribi lai MK tev ir labs TAD IEGULDI TAJA SAVU DVESELI

Post Reply

Return to “Auto Audio | Video”