JG Golf MK2
Re: JG MK2
pastāsti kas tas par specialu tekstuuras grubuli, ko pūti uz bufera? man ar tā kā vajadzētu atsvaidzināt tos. un pie reizes varbūt kāds var pateikt ar kā palīdzību vislabāk nokrāsot jumta tapsējumu?
sauca winju bumer spray, tjip flakoninjsh un maksaja winjsh kkur 5.60ls viens, manta ljoti laba.
saizers wrote:paradi kaa izskataas nopuustaas detaljas pirms un peec apstraades.
ps. golfinjsh smuks
bildees kur ir priekshejais buferis war redzeet kads iszkataas wiens gals un kaads otrs, tas kurs ir patiikami melns, bija ljoti sakrapets un pilns ar dziljam shvikaam.
saizers wrote:un cik lielai kvadratuurai pietiek ar taadu flakonu ?
to es tew nepateikshu, jo pats weel neesmu pircis un puutis, buferim uzpuuta krasotaajs pie kura taisiju buferi.
taatad parcik lauka klūst auksts, mazliet esmu izlaidies, un pa sho laika sprīdi esmu tikai sawedis kārtībā priekšējo buferi un lūpu, wienam spārnam izslīpējis vienu mazu rūsas pleķīti, un apstradajis to ar pretkorozijas krāsu, sawedis kārtība resti, ko sākumā biju domājis taisīt bez vw zīmītes, bet izdomāju ka tadejādi mk zaudēs daļu savas personības, un zīmi atstāju, un līdz ar to resti tikai atjaunoju, jo tā bija bija pleķaina un lejums bija ar haltūru, tad wēl iegādājos wasarai dunlop sport apavus, un sāku jaukt salonu, bet tad secināju ka ārā ir stipri wees, un 6dien/7dien, jaiztiira garazhu lai mk war braukt zem jumta.
Taču radās šaubas vienā jautājumā, jo lieta ir tāda ka viņam ir mainīta haube, un tā ir citā krāsā, un līdz ar to ir jasawed kārtībā un janokrāso, bet nevaru izšķirties krāsot oriģinālajā krāsā, wai melnu matētu, jo šobrīd haube ir tumša un man patīk kā vinja uz auto izskatas, taču viņai naw wajadzīgā krāsa.
Taču radās šaubas vienā jautājumā, jo lieta ir tāda ka viņam ir mainīta haube, un tā ir citā krāsā, un līdz ar to ir jasawed kārtībā un janokrāso, bet nevaru izšķirties krāsot oriģinālajā krāsā, wai melnu matētu, jo šobrīd haube ir tumša un man patīk kā vinja uz auto izskatas, taču viņai naw wajadzīgā krāsa.
-
- VW: Golf MK2
- Has thanked: 10 times
Jāpaspēlējas ar Photožopu un tad jau varēs manīt kā izskatās orģinālkrāsā un kā izskatās melni matēta...JG wrote:
riit uztaisishu
buutu jau labi, bet neko vinjaa nerubijuSkeLTeR wrote: Jāpaspēlējas ar Photožopu un tad jau varēs manīt kā izskatās orģinālkrāsā un kā izskatās melni matēta...
-
- VW: Golf MK2
- Has thanked: 10 times
Nu izpalīdzēsim. Te jau daudz Photožopas specuJG wrote:buutu jau labi, bet neko vinjaa nerubiju
SkeLTeR wrote: Nu izpalīdzēsim. Te jau daudz Photožopas specu
liels paldies
shdien buferim pieliku atpakalj lūpu un uztaisiju solītās bildes un ceru ka derēs! (par to ka buferis stāw skjibi nepiesieties, biju vinju tikai uzlicis tāpat wirsū)

wēl dažasdienas atpakaļ golfs tika izmeģināts darbībā pa asfaltu, ar 3 ātrumu 110km/h un motors pat nebija izgriezts līdz galam, un kur vēl 4 un 5 ātrums, līdz ar to secināts ka tas 1.6 iet tiiri OK

wēl dažasdienas atpakaļ golfs tika izmeģināts darbībā pa asfaltu, ar 3 ātrumu 110km/h un motors pat nebija izgriezts līdz galam, un kur vēl 4 un 5 ātrums, līdz ar to secināts ka tas 1.6 iet tiiri OK