udens mk2 salonaa
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
udens mk2 salonaa
Pec lietu sak salonaa zem pedaliem paradiities udens! tas tek kaut kur no sajuga puses bet nevar saprast isti kur vins tiek ieksaa! un kaa varetu pec problemas atrisinasanas salonu izzaveet??!!
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Re: udens mk2 salonaa
veel var teccet ari gar sajuga trosiiti
respektivi
atver kapotu
nonem to plastmasu zem kuras ir logu tiramais mehanisms
un iztiri tu visu no lapam un parejajiem gruziem
+ veel parbaudi zeem taa pasa plastmasa abbas pussess pie sparniem ir tadi caurumi pa kuriem notek udens (vai vini nav aizsisti ar lapaam )
cerams ka aptuveni domu saprati
respektivi
atver kapotu
+ veel parbaudi zeem taa pasa plastmasa abbas pussess pie sparniem ir tadi caurumi pa kuriem notek udens (vai vini nav aizsisti ar lapaam )
-
- Been thanked: 30 times
man ar taa reiz bija. caurumi ciet un salons slapjshbergs wrote:veel var teccet ari gar sajuga trosiiti
respektivi
atver kapotu
njemu drati un bakstiiju to drazu aaraa. tagat gan ilgi tur nekas nav kraajies
Izravē visu ārā liec tepiķi uz radiātora, ātri tas nebūs, man Volvim 2o dienu žūst!babatonja wrote:a kaa vislabaak pec tam to salonu izzaveet?
-
man arī tāda problēma bija ,atrisināju - ar putekļusūcēju neko neņemot ārā izsūcu to slapjumu! 
Kas dzīvē ne ar ko neriskē, tas riskē būt par neko!
-
man ar vinereiz bija viss tepiķis slapjš (ne golfam). Neko negribēju ņemt ārā, atstāju uz nakti salonā pūtēju sildītāju un viss bija ok !
Auto audio instalācijas
sodien visu izravu araa. tur ar silditaju nepietiktu! iztiriju arii to reni par ko tam udenim ir janoplust takaa domju ka buus 4ikiniekaa. jagaida kameer izzuusphantomas wrote:man ar vinereiz bija viss tepiķis slapjš (ne golfam). Neko negribēju ņemt ārā, atstāju uz nakti salonā pūtēju sildītāju un viss bija ok !
šitas ir pareizākais risinājums tikai vajag pareizo sildītāju izvēlēties lai auto nenosvilst!phantomas wrote:man ar vinereiz bija viss tepiķis slapjš (ne golfam). Neko negribēju ņemt ārā, atstāju uz nakti salonā pūtēju sildītāju un viss bija ok !
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!v
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
-
oj kad liist lietus manaa mashiinaa ir ezers
saakumaa teceeja luuka... tagad luuka ir atrisinaata... tagad kkur no aizmugures naak... itkaa esmu atradis vienu mazu cauruminju japameegina buus aizziekjeet ar kko uun jaa ka liist ritiigs lietus un golpins ir paris stundas pastaaveejis braucot kad panjem taadu normaalu ravaku labaa kaaja uz gaazes pedaalja ir slapja...
taada struklaka satek uz kaajas
tieshi uz ravaku
itkaa taas ejas uz spaarniem ir tiiras
bet tek taapat... un runaajot par to puteklju suuceeja efektu... es a pameeginaaju... izsuucu makten gliiti bet njemoties gar mashiinu aizmirsu iztiiriit
respektiivi udens tika motorinjaa un nakoshaa dienaa kaa sleedzu iekshaa.. zili duumi un puteklju suuceejs dimbaa

mk II 1.8 mono
veni!!! vidi!!! vici!!!
veni!!! vidi!!! vici!!!
-
Vai tev tur nav kads caurums vaļā kur jābūt priekša kadam korķim, paskaties cītīgi varbut kaut kas sanāk.