Bremžu diski...
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Bremžu diski...
Man pie tādas vieglas bremzēšanas var just ka metas bremžu diski...It kā jau auto tāds pavec,varētu jau mainīt,bet jautājums ir vai gadijumā nav iespēja uzstādīt ventilējamus bremžu diskus nemainot suportus vai vel ko citu????
tāds kam benzīns asinīs(vai drīzāk dīzeļdegviela)...
Re: Bremžu diski...
NEEJoziks wrote:Man pie tādas vieglas bremzēšanas var just ka metas bremžu diski...It kā jau auto tāds pavec,varētu jau mainīt,bet jautājums ir vai gadijumā nav iespēja uzstādīt ventilējamus bremžu diskus nemainot suportus vai vel ko citu????
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
Tad man jāpērk tādi paši bremžu diski,ja???
NEEE jauniJoziks wrote:Tad man jāpērk tādi paši bremžu diski,ja???
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
Tas ir standarta Mk3GTD,izmērus nepateikšu....
Un pr diskiem protams biju domājis jaunus,jo tādas lietas pirkt lietotas nav īpaši gudri....
Un pr diskiem protams biju domājis jaunus,jo tādas lietas pirkt lietotas nav īpaši gudri....
sodien sitad hujna bija 1 bmw 3 serijai-blondine pie stures,ko nonemam tos diskus aizved pie virpotaja un bij cikinieks-blondinei 38 Ls tads prieks izmaksaja 

-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 1 time
Jauni standart bremzhu diski maksa pat mazakHims wrote:sodien sitad hujna bija 1 bmw 3 serijai-blondine pie stures,ko nonemam tos diskus aizved pie virpotaja un bij cikinieks-blondinei 38 Ls tads prieks izmaksaja

Negribēju izveidot jaunu topiku,bet nu ja jau šeit ir jautājums par bremžu diskiem, tad gribētu uzprasīt kas man varētu but pa vainu,ja ir tāda glēzna:

ar otru disku ir viss ok:

ar otru disku ir viss ok:

born with nothing, die with everything...
Izskatās ka sprūst suportam virzulītis,vai nu vadīklas....
par suportus es sapratu, bet kas ir vadīklas? 
born with nothing, die with everything...
Bremžu kluči pa tiem stienīšiem jau nu gan nestaigā,bet gan tā suporta daļa kas piespiež to kolodku kas nav pie virzulīša,tas ir ārējo kolodku...phantomas wrote:stienīši suportā pa kuriem staigā bremžu kluči !