taure
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
taure
man ir tāds jautājums: nestrāda taure(vispār grūti bija to atrast) kas varētu būt pa vainu
it ka drošinātājs ir pie dzīvības...bet nu nesaprotu kā var nestrādāt- visi kam prasīju-neviens nav sastopies ar tādu problēmu...ta ka nācās prasīt šeit..
born with nothing, die with everything...
Re: taure
nopērc statoilā hokeja fanu tauri ar saspiesto gaisu
ja godiigi tad japieloka pie stūres tā mēlīte, ja vel vinja ir un ja tā nav vaina tad parasti pie pašas taures apsūbē un nolūzt/parlūzt vads, vai vnk nau kontakta.
ja godiigi tad japieloka pie stūres tā mēlīte, ja vel vinja ir un ja tā nav vaina tad parasti pie pašas taures apsūbē un nolūzt/parlūzt vads, vai vnk nau kontakta.
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
Moš pati taure aizlējusies, tā arī mēdz notikt. Ja vari/ māki, tad noņem tauri un pieliec pa taisno pie aķa, ja strādā, tad šaize nav pašā taurē, ja ne, tad ne...
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Ar testeri vajadzeetu pameeriit (vai kontrol lampu) vai pie taures pienaak straava. Man bij vads parluzis kas no taures liidz stekerim zem restes pa vidu 
vot vareeji piektdien patesteetRaa wrote:Ar testeri vajadzeetu pameeriit (vai kontrol lampu) vai pie taures pienaak straava. Man bij vads parluzis kas no taures liidz stekerim zem restes pa vidu
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
UbidjilaRaa wrote: Nebija testera.... un 5dien man neviens nejautaaja
man bij ari tada vaina., aizdzinu uz servisu un pateica., lai vnk jaunu tauri noperku un viss