līme apshuvumam
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
līme apshuvumam
taatad lieta tāda ka manam mk2 wairakās wietās ir alimejies griestu apshuvumam audums, gribas atstāt sho pashu tikai sawest kārtībā un līdz ar to jautajums ar kādu līmi lai to izdara, un kādā weidā, jo cik esmu dzirdējis chakars esot baigi liels.
Re: līme apshuvumam
imho tikai ar skavotaaju 
1. ljoti ljoti trausli (njemot aaraa pirmo reizi 99% sapleesiisi
)
2. ja tomeer iznjemsi tad normaali nepieliimeesi (griesti pieliimeeti ar taadu porainu materiaalu un ar nevienu no 4aam liimeem ko meegjinaaju nevareeja pieliimeet bez burbuljiem)
es njeemu aaraa un sapleesu vairaakaas vietaas
pieliimeet normaali nesanaaca
un beigaas dabuuju no 2durvju mk2 un piegriezu lai dereetu 4durvjniekam (piegriezt var taa kad vispaar nav redzams kad agraak bijushi 2durvnieka)
1. ljoti ljoti trausli (njemot aaraa pirmo reizi 99% sapleesiisi
2. ja tomeer iznjemsi tad normaali nepieliimeesi (griesti pieliimeeti ar taadu porainu materiaalu un ar nevienu no 4aam liimeem ko meegjinaaju nevareeja pieliimeet bez burbuljiem)
es njeemu aaraa un sapleesu vairaakaas vietaas
pieliimeet normaali nesanaaca
un beigaas dabuuju no 2durvju mk2 un piegriezu lai dereetu 4durvjniekam (piegriezt var taa kad vispaar nav redzams kad agraak bijushi 2durvnieka)
tieshi taa
bet neteikshu ka tas ir viegli
es noteikti vairaak nekad neko taadu nedariishu
bet neteikshu ka tas ir viegli
es noteikti vairaak nekad neko taadu nedariishu
ir speciala lime airesola baloninaa - uzput un tad ar sienu krasojamo rulli izgludini uzmanigi to audumu. isteniba griestu parshushana videji maksaa 40Ls
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
kur to flakoninju war iegadaties?psh wrote:ir speciala lime airesola baloninaa - uzput un tad ar sienu krasojamo rulli izgludini uzmanigi to audumu. isteniba griestu parshushana videji maksaa 40Ls
man bija audums atkaaries pie pasha loga,izskatiijaas vnk pretiigi,liimes nekaadas nevareeju izdomaat taapeec panjeemu kraasojamo akrilu un lieta bij dariita,veel tagad turas un nedomaa nokrist 
Viss...golfs pārdots
kaadu njemi, un kur war vinju dabuutwtf wrote:man bija audums atkaaries pie pasha loga,izskatiijaas vnk pretiigi,liimes nekaadas nevareeju izdomaat taapeec panjeemu kraasojamo akrilu un lieta bij dariita,veel tagad turas un nedomaa nokrist
celtniecibas materialu veikala ...vajadzeetu buut jebkuraa, ACRYL kraasojamais taadaa pashaa tuubaa kaa silikons
Viss...golfs pārdots
skaidrs buus japaskataaswtf wrote:celtniecibas materialu veikala ...vajadzeetu buut jebkuraa, ACRYL kraasojamais taadaa pashaa tuubaa kaa silikons
tur ari var dabut to liimi.wtf wrote:celtniecibas materialu veikala ...vajadzeetu buut jebkuraa, ACRYL kraasojamais taadaa pashaa tuubaa kaa silikons
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Man ir cetru durvju bez luukas melnie griestiJG wrote:taatad lieta tāda ka manam mk2 wairakās wietās ir alimejies griestu apshuvumam audums, gribas atstāt sho pashu tikai sawest kārtībā un līdz ar to jautajums ar kādu līmi lai to izdara, un kādā weidā, jo cik esmu dzirdējis chakars esot baigi liels.
Tas taa ja negribas cakareeties