Pielauju,ka daudzi ir cinijusies ar Mk3 slieksnu rūsešanu.?
Man viens galigi bedigs,cauruma pirkstus var iebazt,otrs mazliet cerigaks,bet jametina/jamaina. Padalieties pieredze!
Slieksni
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: Slieksni
Man ir līdzīga problēma, pirkstu gan cauri neizbāzīsi, bet rūsa uzbrūk tālu vairs nav. Es apsveru iespēju kkad pirms skates vienkārši pārmetināt sliekšņus. Protams ne pats 
Spameris 
Nu ja,bet kur kā,par cik un vai ir tolka,jo Mk3 rūsē tikpat labi kā jebkurs O(pi)pel's,moška nemaz nav jēgas?
ko nozīmē "nav jēgas"? Piezvani uz servisu vai aizbrauc, painteresējies par izmaksām, parēķini vai tev ir izdevīgi, vai labāk pirkt jaunu mašīnu un tad izdomā vai ir jēga. Dži jēgu saskata arī celt augšā mašīnas ar caurumiem grīdā, citi viņas ved uz šrotiem.
Spameris 
Manam ir nesen ( pirms es kļuvu par viņa saimnieku ) pārmetināti. Pārmetinātā daļa izskatās baigi ok ( it īpaši salīdzinot ar sliekšņiem atbilstošo priekšējo arku daļu, kura pārmetināšanu nav izbaudījusi ). Tātad - ir bijis vērts laikam.
Es interesējos vasarā par Opel Kadet slieksni, viens meistars pateica ka var izlocīt metālu un piemetināt pa 30 ls
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
ģišovka !!valdek wrote:Es interesējos vasarā par Opel Kadet slieksni, viens meistars pateica ka var izlocīt metālu un piemetināt pa 30 ls
Auto audio instalācijas