Kur restaurēt kondiškas kompresoru?
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Kur restaurēt kondiškas kompresoru?
Uz beigām iet klimata kompresors. Saprotu ka visiem nāk viens un tas pats, gan kondiškai gan klimatam.
Kur labāk restaurēt? Un kādi cipari grozās?
Mk2
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Re: Kur restaurēt kondiškas kompresoru?
Nu kas tas par stilu?
Adrese un telefons!?
Leišos arī restaurē. Anglijā arī gan jau ka.
Adrese un telefons!?
Mk2
http://WWW.AUTOSTILS.LVMarchs wrote:Nu kas tas par stilu?
Adrese un telefons!?
It kā esot baigi dārgi restaurēt tieši šos kompresorus.
Tas čalis, kas agrāk ,,Māriņās'' strādāja, man piedāvāja pa 250Ls restaurēt. Var meklēt lietotu.
It kā diezgan labi kombinējoties klāt arī no audi A4. Sievas famīlijā ir B5 passats ar A4 kompresoru.
Tas čalis, kas agrāk ,,Māriņās'' strādāja, man piedāvāja pa 250Ls restaurēt. Var meklēt lietotu.
It kā diezgan labi kombinējoties klāt arī no audi A4. Sievas famīlijā ir B5 passats ar A4 kompresoru.
85' coupe Q (ķip projekts)
Valmieras ielā 5SKEETER wrote:Man vislabāk patīk uz Valmieras ielas ir serviss!
Manam mk3 arī kompresors beigts klimatam, čalim prasīju pa kādām summām iet runa - neksatoties man pateica 150LS ar pildīšanu... Tā kā var būt vēl lētāk..

Manējais bija izbeidzies pavisam.. sameklēju mazu kantorīti Čiekurkalna 1 līnijā..
tur čalis pats viņus restaurē un čubina..
ielika man lietotu - atjaunotu savāca loģiski ka manu veco sev..
nu un kopā ar visu maiņu un pildīšanu samaksāju k-ko ap 90 Ls ja atmiņa neviļ .. [a varbūt 80] 60 laikam par to kompresoru un pārējais par pildīšanu un darbu.. nu tā k-kā.. mašīnu atdevu no rīta 9 un gatavs jau bija ap 11:30 ..
precīzu adresi nezinu.. zinu ka ciekurkalna 1. līnija k-kur ap vidu
bet ir telefons.. 29574312 - Jurijs
ps: Uz valmieras ielas [Gvidis saucās tā iestāde] par šo pašu man prasīja 170Ls ...
tur čalis pats viņus restaurē un čubina..
ielika man lietotu - atjaunotu savāca loģiski ka manu veco sev..
nu un kopā ar visu maiņu un pildīšanu samaksāju k-ko ap 90 Ls ja atmiņa neviļ .. [a varbūt 80] 60 laikam par to kompresoru un pārējais par pildīšanu un darbu.. nu tā k-kā.. mašīnu atdevu no rīta 9 un gatavs jau bija ap 11:30 ..
precīzu adresi nezinu.. zinu ka ciekurkalna 1. līnija k-kur ap vidu
ps: Uz valmieras ielas [Gvidis saucās tā iestāde] par šo pašu man prasīja 170Ls ...

mk4 1.9TDI
ak jā, aizmirsu vēl - viņš pat dod garantiju.. pus gadam gan tika. bet nu tomēr..!! 

mk4 1.9TDI
Ja vēl aktuāli, tad 29574312 Juris, vari teikt, ka no VW-Klaba.Marchs wrote:Uz beigām iet klimata kompresors. Saprotu ka visiem nāk viens un tas pats, gan kondiškai gan klimatam.
GTI TDI "20 Jahre Edition" - sold.
P.S. Juridiskie pakalpojumi, tipogrāfija, tulkojumi.
Dīzeļdzinēju un auto elektronikas remonts, tūnings un tml. pakalpojumi. t.29838680
P.S. Juridiskie pakalpojumi, tipogrāfija, tulkojumi.
Dīzeļdzinēju un auto elektronikas remonts, tūnings un tml. pakalpojumi. t.29838680