Lieta tāda, ka nestrādā rokas bremze suportu dēļ. Darba bremze ir, bet ''rocene'' nestrādā...
''Kulaciņi'' staigā, ko kustina rokas bremzes tosīte, bet nekāda rezultāta. Tātad sekojošs jautājums - ko tur var darīt? Vai tos suportus var saremontēt, vai nāksies iegādāties citus, jeb jaunus...???
aizmugurējie suporti 2 gti...
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: aizmugurējie suporti 2 gti...
uzliec no golf mk4 pakaljeejos suportus
bik shis tas japartaisa
Haldex remonts,diagnostika
Webasto remonts,diagnostika
mob 2 6 3 8 0 0 2 8
Webasto remonts,diagnostika
mob 2 6 3 8 0 0 2 8
-
- VW: Jetta mk2
- Been thanked: 1 time
kas tieši? 
staasti siikaak, man ari interese radaas
golf mk2 1.8 GTI 16v
jetta mk2 1.9 mTDI

jetta mk2 1.9 mTDI

Nevajag tur neko citu nopērc gumiju komplektu pa 6Ls un pa pusdienu var pārjaukt un ies viss!
Es sev tikko aizvakar pārjaucu! 
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!v
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
clip_art wrote:kas tieši?
Tilts jaapafleksee