ledusskapis wrote:
sencis krāniņš durvis pa nakti sabukteeja. vot tev durvju virinaataaji pie maajas jau
un veel signalizaacija atteicaas![]()
zbzbzbzbzbzzb
piszirgstoskolu un mekleeju darbu. veel vienu
Sit pretī!
ledusskapis wrote:
sencis krāniņš durvis pa nakti sabukteeja. vot tev durvju virinaataaji pie maajas jau
un veel signalizaacija atteicaas![]()
zbzbzbzbzbzzb
piszirgstoskolu un mekleeju darbu. veel vienu
2 auto vai renoksa variants?Marisio wrote:es shodien piedzivoju to ko tu piedzivoji pirms kada pus gada .... FA... MAN ARI SAKUSA MIGLAS![]()
ledusskapis wrote:taa kaa visiem sen zinaams ar izpuuteeju golfam viss ir slikti, tad saku domaat par normaala gala bundulja uzstaadiishanu. tik isti nevaru saprast kuru no shiem![]()
http://www.vwportal.lv/index.php?do=cat ... f2_izplude

es itkaa metu acis uz peedeejo bet nu man labaak patiik klasika. vienu, kreisajaa puseeLauriko wrote:Man domāt ka pēdējo un vēl labāk divus katru savā pusē!
Manā skatījumā ēra ar uzrautajiem galiem ir beigusies. Vienīgi ja tas uzrāvums nāk tieši no bampera malas. Šis, ko Tu parādīji, no tiem visiem piedāvātajiem izskatās vislabāk.ledusskapis wrote:nevar saprast kas buutu labaak. tas pashaa apakjshaa vai tas plakanais ar uzrauto galu. un veel varbuut kaads spec pastaastiis kas shim taads iipash?
labaak jau izskataas, bet gribeetos zinaat kas vinjaa ir taads ka vinjsh maksaa pa 100ls vairaak kaa paarejieSkeLTeR wrote: Manā skatījumā ēra ar uzrautajiem galiem ir beigusies. Vienīgi ja tas uzrāvums nāk tieši no bampera malas. Šis, ko Tu parādīji, no tiem visiem piedāvātajiem izskatās vislabāk.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest