orginal uz sliekshnjiem
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
orginal uz sliekshnjiem
man interese kur dabut to plastmasveidigo lietu kas nak uz slieksnjiem .
esmu redzejis un pasham ir bijis uz sliekshnjiem ir uzlimeta tada ka plana plastmasas stremele no iekshpuses lipiga no arpuses smalki grubuljaina ? nak no priekshejas arkas lidz aizmugrejai apmeram 6cm plata
paldies jau ieprieksh
esmu redzejis un pasham ir bijis uz sliekshnjiem ir uzlimeta tada ka plana plastmasas stremele no iekshpuses lipiga no arpuses smalki grubuljaina ? nak no priekshejas arkas lidz aizmugrejai apmeram 6cm plata
paldies jau ieprieksh
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Re: orginal uz sliekshnjiem
a nevar smuki nolimet ar maskejamo lentu , un nopuust ar mastiku kas balonos ? vina tada gumijiga ira , 
MK4 1.8T
-
- Moderators
-
- Been thanked: 30 times
a kas taa par h.. uz tiem sliekshnjiem. taakaa vaidzeetu saviem piekerties un kaukad salikt, tad ar interesee 
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
es biju domajis nolimet malas ar parasto balto paira lenti ko izmanto krasotaji , un nopuust ar to gumijigo mastiku , pats esmu masinai apaksu ar tadu puutis , man loti patika kada vinja beigas paliek un nost dabuut vinju ar pagruuti un apaksaa ar nau kur suduiem kraties atskiribaa no tas melnas plastmasa orginalaasMarisio wrote:pa kadu lentu tu runa ?
MK4 1.8T
-
- Moderators
Jā jā...Tā melnā mastika baig labā...Nost nāk tikai ar asu priekšmetu spēcīgi plēšot...
100 reiz labāk par tām orģinālajām plastmasām...
es tās originālās GTD plastmasas izsviedu ugunskurā jo zem tām bleķi pūst...
100 reiz labāk par tām orģinālajām plastmasām...
es tās originālās GTD plastmasas izsviedu ugunskurā jo zem tām bleķi pūst...
tāds kam benzīns asinīs(vai drīzāk dīzeļdegviela)...
Nezinu gan, kas jums kur pūst. Man 91. gada Golf 2 uz sliekšņiem un arkām ir oriģinālās plastmasas- nevienu puvi un rūsu nevar novērot.
vw Golf MK II 1.8 (Fire&Ice)
vw Golf MK III 2.8 VR6

vw Golf MK III 2.8 VR6
MkII nepūst ,bet MkIII gan...Rolleris wrote:Nezinu gan, kas jums kur pūst. Man 91. gada Golf 2 uz sliekšņiem un arkām ir oriģinālās plastmasas- nevienu puvi un rūsu nevar novērot.
tāds kam benzīns asinīs(vai drīzāk dīzeļdegviela)...
runa iet par Mk2 ?Marisio wrote:man interese kur dabut to plastmasveidigo lietu kas nak uz slieksnjiem .
paldies jau ieprieksh
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
20ls uz katru pusi -vw centrsMarisio wrote:nevienam nav ko ieteikt ???
PAJERO 2 R5 2,5TDI
-
- Moderators
-
- Been thanked: 30 times
http://www.elcats.ru/vw/parts.asp?mdl=110&unit=22F00203Marisio wrote:kuru vw centru tu doma ?
detaļa 1
dīleris vai kautkas līdzīgs
PAJERO 2 R5 2,5TDI