Teorētiski spidometrs ir regulējams. Tur pa centru ir disks, kuru griež otrs disks. Bet starp viņiem nav mehāniska kontakta, ir tikai magnētiskais lauks. Vidējo disku, pie kura piestiprināta bultiņa uz vietas notur spirāle. Regulējot spirāles garumu, pretestība magnētiskajam laukam. Bet pie šādas regulēšanas jāpārliecinās, ka 0 stāvoklis palicis vietā, citādi rādīs nepareizi lēnos ātrumus. Pārvekot bultiņu pār sākuma atduri, tai jābūt pret atzīmi, kas ir zem skalas, un atbilst 0km/h. Pet pas es neesmu neko regulējis, tie ir mani spriedelējumi.Kristaps wrote:pats vairakas reizes esmu nemis nost paneli,bet cik redzejis esmu regulejams nekas tur neskiet.
Lai mainot diskus nemainītos spidometra rādījums, jāsaglabā nemainīgs riepu apkārtmērs. Te ir formuliņa, kur var redzēt ātriuma atšķirības pie dažādām riepām: http://www.carbibles.com/tyre_bible_pg2.html (tur, kur A tyre size calculator).
Likt riepas ar lielāku vai mazāku rādiusu (apkārtmēru) nav prātīgi. Ar lielākām palielināsies maksimālais ātrums, bet samazināsies spēks, un otrādi.
Bet ātrumu (spidometra precizitāti) vislabāk pārbaudīt ar GPS uztvērēju. Lielai daļai auto jau no rūpnīcas ir kļūdā plusā līdz pat +10%. Man pie ātruma 90km/h spidometrs rāda 100km/h.