Auto krāsotājiem
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
a jebkura gadijuma cik tas maksaatu ja esmu tikai nospaktelejis???,un cik maksatu ja butu nogruntejis???nu metalika nu nezinu priekskam,jo ari parastajai nav ne vainaslai gan atkariba no cenas. .Un es panemu autoveikala pusamo mastiku ar kompresoru,jo es jau saprotu ka ar otu uz ellas mastiku neuzsmereesi.
.!.
-
- Been thanked: 30 times
ledusskapis
ja jau pasham maajas ir kompresors tad droshi var pats shpakteleet un grunteet. un grunteeshanai jau vienalga kaada pistole, kautvai pa 10ls ar 1,6 diizi un puut tik virsuu 
un ja paarkraaso tad tikai metaaliku/perlamutru.
nav ko cakareeties ar taam griidaskraasaam.
un ja paarkraaso tad tikai metaaliku/perlamutru.
nav ko cakareeties ar taam griidaskraasaam.
-
ledusskapis
par krasoshanu maajas apstaaklos vispaar vaidzeetu aizmirst. nogrunteet, shpakteleet, bet ne krasot.
labaak sagatavo visu kaa naakas un aizved pie krasotaaja lai tas pats noliimee un nopuush.
labaak sagatavo visu kaa naakas un aizved pie krasotaaja lai tas pats noliimee un nopuush.
reiz bija un ir joprojām viens kepeisņiks. Prasa man par cik varu viņa otro golfu nokrāsot. Saku tik un tik. Džeks nospļāvās un pateica ka par tādu naudu pats garažā krāso. Nu man jau vienalga. Lai krāso. Pēc nedēļās skatos. Brauc ar savu golfu bet kautkā nespīd
Rezultāts tāds ka čalis nopūtis visu autiņu tādā p****ā ka krāsa bija pārāk plānā kārtā un nebija gluda, bet izskatījās pēz parupja smilšpapīra. Protams ka labāk ir uzticēt savu auto cilvēkiem kas pieprot savu darbu. Špaktelēt un gruntēt var. Ok. Nekādu problēmu ja krāso parasto akrila krāsu, bet ja jākrāso metāls, tad grunti laižu pa jaunu un beigās vēl kontrolgrunti, jo var nepamanīt visādas mikro poras un tad kad nokrāso, tad jau ir par vēlu. Skats tīri pretīgs. Bet īpašnieks pasaka- redz tā man tas čalis nokrāsoja. Tas nekas ka pats gruntēja un pielaida kļūdas.
-
ledusskapis
arii fakts. krasot ir pamatiigs darbs un cilveeki nesaprot to.drunkrock wrote:reiz bija un ir joprojām viens kepeisņiks. Prasa man par cik varu viņa otro golfu nokrāsot. Saku tik un tik. Džeks nospļāvās un pateica ka par tādu naudu pats garažā krāso. Nu man jau vienalga. Lai krāso. Pēc nedēļās skatos. Brauc ar savu golfu bet kautkā nespīdRezultāts tāds ka čalis nopūtis visu autiņu tādā p****ā ka krāsa bija pārāk plānā kārtā un nebija gluda, bet izskatījās pēz parupja smilšpapīra. Protams ka labāk ir uzticēt savu auto cilvēkiem kas pieprot savu darbu. Špaktelēt un gruntēt var. Ok. Nekādu problēmu ja krāso parasto akrila krāsu, bet ja jākrāso metāls, tad grunti laižu pa jaunu un beigās vēl kontrolgrunti, jo var nepamanīt visādas mikro poras un tad kad nokrāso, tad jau ir par vēlu. Skats tīri pretīgs. Bet īpašnieks pasaka- redz tā man tas čalis nokrāsoja. Tas nekas ka pats gruntēja un pielaida kļūdas.
-
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 26 times
Te http://www.rilak.lv/ ir gan kuģiem, gan automašīnām.matrix wrote:Runājot vēl par korozijas apkarošanu viens labs līdzeklis ir apakšu kartigi noslīpēt un nokrāsot ar kuģu krāsu. Nezinu kas tai kuģu krāsai ir piejaukts klāt, bet cik džeki kas ir krasojusi un stāstījuši, tad par koroziju var aizmirst uz ilgu laiku.
-
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 26 times
Kristaps wrote:Es piemeram savam salonu iznemu un gridinas nosmereju ar izstradato ellu un puusamo pretakmenu mastiku paaari lai nesmeeree...