mk2 izskats

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
Kristaps
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

mk2 izskats

Post by Kristaps » 30.07.2008, 10:35

Gribetos uzzinat kur varetu dabut kadus bamperus,uzacis,slieksnu uzlikas,aizmugurejospoileru.Zinu vienigi tunnings.lv pie kekavas apla,bet cilvekiem taa kaa nav visai labas atsauksmes par tam stiklaskiedras preceem ,Varbut kads no jums kaut ko varetu ieteikt??? :?:
.!.

ledusskapis
Been thanked: 30 times

ledusskapis

Post by ledusskapis » 30.07.2008, 10:49

pabazt gavu zem augsta uudens.

bet ja nopietni tad seedinaataas atsperes un r15 diskus.
ar shitiem visiem sliekshnjiem spoileriem utt tik sacakareesi mashiinu un viss

psh

Re: mk2 izskats

Post by psh » 30.07.2008, 10:55

Kristaps wrote:Gribetos uzzinat kur varetu dabut kadus bamperus,uzacis,slieksnu uzlikas,aizmugurejospoileru.Zinu vienigi tunnings.lv pie kekavas apla,bet cilvekiem taa kaa nav visai labas atsauksmes par tam stiklaskiedras preceem ,Varbut kads no jums kaut ko varetu ieteikt??? :?:
prieshkam tev to visu vajag bazt virsuu , uztaisi vnk sedinaatu clean mk2 . ar smukiem stock vai vnk smukiem lietiem diskiem.piem .: Image
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with

ledusskapis

ledusskapis

Post by ledusskapis » 30.07.2008, 10:58

vari veel lielos bamperus uzlikt
Image

psh

Post by psh » 30.07.2008, 11:00

:gott: :gott: :gott: man bi tadus sarkanaa mk2 diskus :gott: :gott: tik R14 prieksh polo
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with

Kristaps

Post by Kristaps » 30.07.2008, 11:27

ja ar seedinatu golfinu brauksu pa grantirofku :D tad atri bez tiem smukajiem bamperiishiem palikshu :mrgreen: laukos jau seedinaatu neder,Es pets izskataa savu mk2 gribetu uztaisiit kaut kur uz ralija masinas pusi gan uz street race pusi,kaut ko pa vidam.Gribas taa kaa paekspermenteet kaa sanaaks.
.!.

zAz

Post by zAz » 30.07.2008, 11:31

Lūdzu lūdzu nekarini uz savas mašīnītes visus tos mēslus.
Labāk tad uzliec smuku optiku, diskus, piekrāso bundžu un nopuē visu auto. Būs kudi labāk. Nav obligāti jāsēdina.
85' coupe Q (ķip projekts)

ledusskapis

ledusskapis

Post by ledusskapis » 30.07.2008, 11:38

zAz wrote:Lūdzu lūdzu nekarini uz savas mašīnītes visus tos mēslus.
Labāk tad uzliec smuku optiku, diskus, piekrāso bundžu un nopuē visu auto. Būs kudi labāk. Nav obligāti jāsēdina.
pilniibaa piekriitu zaz ;)

bet saac ar to ka saved virsbuuvi kartiibaa. lai visi plastmasinji vietaa. bez buktiitem un ruusas. un tad diskus. vari arii tad neseedinaat

diski ir 80% no auto kopeejaa skata.

psh

Post by psh » 30.07.2008, 11:38

panjem tad uzreiz gatavu shito golfu , nekas nebus jataisa
1. i pa grunterofku zjbs
2. i pa streetrace stilu
3. i pirmais parenjs dzjerevnjaa busi :)
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... hSVk=.html

ledusskapis

ledusskapis

Post by ledusskapis » 30.07.2008, 11:42

psh wrote:panjem tad uzreiz gatavu shito golfu , nekas nebus jataisa
1. i pa grunterofku zjbs
2. i pa streetrace stilu
3. i pirmais parenjs dzjerevnjaa busi :)
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... hSVk=.html
tu koooo?

psh

Post by psh » 30.07.2008, 11:43

a ko :? :D :mrgreen:
nu citi nesaprot, viniem tadi patiik , ir tāda cilveku dalja, man ar viens pazistams ir tads. bij smuks golfs, nee vajagot nonemt aizmugurejo bamperi tad sportiskak izskatishotis :roll: , taipat laikā durvim moldingi nost veļas :D

ledusskapis

ledusskapis

Post by ledusskapis » 30.07.2008, 11:49

psh wrote:a ko :? :D :mrgreen:
nu citi nesaprot, viniem tadi patiik , ir tāda cilveku dalja, man ar viens pazistams ir tads. bij smuks golfs, nee vajagot nonemt aizmugurejo bamperi tad sportiskak izskatishotis :roll: , taipat laikā durvim moldingi nost veļas :D
arii taisniiba.

te vienam meeginu iestaastiit ka mk3 bamperi galiigi garaam uz mk2 izskataas. gandriiz jau pielauzis esmu.

chalim melns synchro :roll:

Kristaps

Post by Kristaps » 30.07.2008, 12:41

Nu paldies par ieteikumiem!!!man pasam mk 2 4 durvnieks-sarkans,nopirku febrarii,pirmstam bija balts 4 durvnieks :mrgreen: nu nopirku sarkano pa 210 ls,domaju ka buss jametina,jametina un jametina,bet kad aizbraucu to golfu skatiities srazu neemu ciet.jo bija uzpaseets.Tad nu ar laiku saaka teceet udens salonaa,gar logu un durviim,nohermetizeeju loga gumiju un durviim zem tapsejuma atlimeju siltumniicas pleevi :D :D lai nenaak udens,jo orginaalaa nopleesta bija.Tad nu sakaraa ar to ka zem kaajam slapjs iznemu kreeslus un tepikus un arii to miksto materialu lidzigu polstreim :mrgreen: tad izzaveju,UN TAD MANI PARSTEIDZA TAS KA GRIIDA NAV IZPUVUSI UN BIJA TIESHAM CIKINIEKAA.Bet man vajadzeja atrast kadu veidu kaa aizsargat no korozijas,TAD ES IZDARIJU TAA-NOSMEEREEJU AR ATRABOTKU GRIDINAS UN ARII SLIEKSNIEM LIIKUMUS UN BEIGAAS PARLAIDU PAARI AR PRETAKMENU MASTIKU,PUSAMO AR KOMPRESORU,SACIETEE 24 H LAIKAA.Un pasus slieksnus ar izatrola grunti-zviedrijaa razots ja gribat zinat kas taa tad tad pamekleejiet googlee isotrol grund.A un ari slieksniem ielaidu ieksaa atrabotku no aizmugureejas arkas kur naak gumijas korkis-atrabotku tadeel ka taa iesucas porasss un nelauj ruuseet,Jo paradiet man kaut vienu motoru kurs butu sarusejis no iekspuses???
.!.

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”