jautājums tāds par to vent. paneļa apgaismojumu. es noņēmu to virsējo plastmasu kur tikai uz vent. paneļa. tālāk atskrūvēju tās 6 skrūves no lielās plastmasas (pečka, aizm. stikla sild. poga un pārējās brīvās vietas kas aiztaisītas ar plastmasu, kurilka). Man ir tādas aizdomas ka ja visu noņemšu nost - tad tas pečkas bloks nokritīs kautkur tur lejā. nu nokritīs nekas >>bet vai tur nevar kautkas sabojāties sliktaakajā gadījumā nu tipa tās troses no pečkas?<< gaidu palīdzību!
Priboru paneļa diožu maiņa
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Priboru paneļa diožu maiņa
Tātad ir Golf mk3. nedeg apgaismojums vairākās vietās: ventilatoru vadības panelis, laikam spidometra pusē arī - nu tagad jāmaina!
jautājums tāds par to vent. paneļa apgaismojumu. es noņēmu to virsējo plastmasu kur tikai uz vent. paneļa. tālāk atskrūvēju tās 6 skrūves no lielās plastmasas (pečka, aizm. stikla sild. poga un pārējās brīvās vietas kas aiztaisītas ar plastmasu, kurilka). Man ir tādas aizdomas ka ja visu noņemšu nost - tad tas pečkas bloks nokritīs kautkur tur lejā. nu nokritīs nekas >>bet vai tur nevar kautkas sabojāties sliktaakajā gadījumā nu tipa tās troses no pečkas?<< gaidu palīdzību!
re
Nu cik es esmu nemis aaraa tad atvieno trosiites un laukaa ir neko tur ipasi nelauzot sabojaat nevar.
Re:
Raa wrote:Jaucis esmu neskaitāmas reizes - neko neesmu nolauzis! Vajag ar prātu skrūvēt
Ja godīgi visu skruve tad neko salaust nevaru, pats vairakas reizes esmu jaucis vaļa, atskruve visas skruves un vis vienkarshi bez lausanas nemas nost
Re: Priboru paneļa diožu maiņa
Tur nav ko salauzt! Visu paneli noardiiju, lai nomainiitu pechkas radiatoru nekaa nesalauzu. bet vienu uzgriezni gan kaut kur aizmirsu uzskruveet
un tam visam man vajadzeeja tikai divas dienas 
Alkimers wrote:Tur nav ko salauzt! Visu paneli noardiiju, lai nomainiitu pechkas radiatoru nekaa nesalauzu. bet vienu uzgriezni gan kaut kur aizmirsu uzskruveetun tam visam man vajadzeeja tikai divas dienas
man ar tas pats.Tātad ir Golf mk3. nedeg apgaismojums vairākās vietās: ventilatoru vadības panelis, laikam spidometra pusē arī - nu tagad jāmaina!
ir kādas versijas ar kādu krāsiņu izskatās labāk? zaļās negribas.. ir kādas bildītes ar piemēriem?
nu man ir ta bild tik tad sud....
- Attachments
-
- P9060039.JPG (20.19 KiB) Viewed 1487 times

ur ir fokeets kosmoss naktii ?Hims wrote:nu man ir ta bild tik tad sud....
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Kādā veidā uztaisīts? Viena diode org. lampiņas vietā???Hims wrote:nu man ir ta bild tik tad sud....