Vaditaja durvju atslega

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
parastais
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Vaditaja durvju atslega

Post by parastais » 21.07.2008, 21:20

kārtējā problēma :)

tātad.. aizslēdzot durvis ar pulti viss taka aizsledzas, bet sofera durvis atlec atpakalj vaļā.. reizem gan paliek ari ciet.. van ta ka visu laiku.. bet tomer peedeja laika tas ka atlec valja sak palikt arien biežak par tam reizem kad paliek ciet durvis.. ..taspats ir ari no iekshas sledzot ciet.. centrala atslega nostrada.. bet tas durvis atlec vaļā.. nu pectam protams ar atslegu var ari aizslegt.. bet kada jega tad no c-atslegas ja vienas durvis visu laiku jasledz manuali..!!

esmu šadu stulbumu noverojis vel dazham mašinām.. pavisam nesen redzeju passatu ar tadu pat joku..!!

ir kadas nebut idejas kas tav tas varetu but un ka to varetu labot?
gluzhi vilkt ara sledzeni negrivbas.. man izskatijas ka tas sarežģīti :)

ak ja, durvis ir 2 ja tas ko maina!
Image
mk4 1.9TDI

Laurent

Re: Vaditaja durvju atslega

Post by Laurent » 21.07.2008, 22:12

parastais wrote:kārtējā problēma :)

tātad.. aizslēdzot durvis ar pulti viss taka aizsledzas, bet sofera durvis atlec atpakalj vaļā.. reizem gan paliek ari ciet.. van ta ka visu laiku.. bet tomer peedeja laika tas ka atlec valja sak palikt arien biežak par tam reizem kad paliek ciet durvis.. ..taspats ir ari no iekshas sledzot ciet.. centrala atslega nostrada.. bet tas durvis atlec vaļā.. nu pectam protams ar atslegu var ari aizslegt.. bet kada jega tad no c-atslegas ja vienas durvis visu laiku jasledz manuali..!!

esmu šadu stulbumu noverojis vel dazham mašinām.. pavisam nesen redzeju passatu ar tadu pat joku..!!

ir kadas nebut idejas kas tav tas varetu but un ka to varetu labot?
gluzhi vilkt ara sledzeni negrivbas.. man izskatijas ka tas sarežģīti :)

ak ja, durvis ir 2 ja tas ko maina!
Man ex mk2 bija šitais joks, kad aķis gāja uz beigām un pamazām arī otras durvis sāka neslēgties!
Ja nē tad centralkas motoriņš ir savu noklapojis un laiks nomainīt, maksāja ~ 5Ls vai pat lētāk!
Mk4 GTI TDI Exclusiv

Alpine & Zeus

valts

Post by valts » 21.07.2008, 22:31

man ar tas pats.
motorinjam kniedes atlekushas valjaa... kad vinjas saspiedu atpakalj, kaadu nedeelju normaali sleedzaas... tagad atkal nesleedzas :censored:

parastais

Post by parastais » 22.07.2008, 11:54

:? kā tad īsti noskaidrot vainīgs aķis vai motoriņš? k-kā var izmērīt to cik aķis dzīvs? :) un kā tam 4 golfam tiek pie tā atslēgas motoriņa? :?:
Image
mk4 1.9TDI

valts

Post by valts » 22.07.2008, 17:42

man otrajam taa ir :lol:

Raa
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Post by Raa » 23.07.2008, 20:39

parastais wrote::? kā tad īsti noskaidrot vainīgs aķis vai motoriņš? k-kā var izmērīt to cik aķis dzīvs? :) un kā tam 4 golfam tiek pie tā atslēgas motoriņa? :?:
atvainojos par paskarbiem vārdiem, BET ja nav nojausmas kā tikt pie c-atslēgas motoriņa, tad atdod autiņu labot tiem kas par to saņem naudu.

kraasotajs

Post by kraasotajs » 23.07.2008, 22:51

parastais wrote::? kā tad īsti noskaidrot vainīgs aķis vai motoriņš? k-kā var izmērīt to cik aķis dzīvs? :) un kā tam 4 golfam tiek pie tā atslēgas motoriņa? :?:
ir motoriņš -30ls
PAJERO 2 R5 2,5TDI

parastais

Post by parastais » 24.07.2008, 07:55

pirms pāris dienām vēl bija 5 :skeptisch:
ok, jebkurā gadījumā.. kā pie viņa var tikt?? Jānem ārā viss kas tajās durvīs ir? jo zem apdares ir vēl k-kāda plāksne metāla kas priekšā stiklam.. un viņu tā vnk nost dabū nevar.. tur k-kādas kniedes vai arī es vnk nemāku to plāksni noņemt? :ka:
Image
mk4 1.9TDI

kraasotajs

Post by kraasotajs » 24.07.2008, 09:15

parastais wrote:pirms pāris dienām vēl bija 5 :skeptisch:
ok, jebkurā gadījumā.. kā pie viņa var tikt?? Jānem ārā viss kas tajās durvīs ir? jo zem apdares ir vēl k-kāda plāksne metāla kas priekšā stiklam.. un viņu tā vnk nost dabū nevar.. tur k-kādas kniedes vai arī es vnk nemāku to plāksni noņemt? :ka:
ja tu atradīsi ejošus G4 mehānismus pa 5 čuku ,dod ziņu -iepirkšu ,kādus 50gab
PAJERO 2 R5 2,5TDI

parastais

Post by parastais » 24.07.2008, 20:27

Krasotajs -Griezies pie Laurent! ;)

Raa - un kur tad problēma paskaidrot primitīvo lietu? Vieglāk k-kādu "asprātību" uzdrukāt.. ? anyway, paldies meistar :gott:
Image
mk4 1.9TDI

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”