Plaisa prieksheeaja logaa
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Plaisa prieksheeaja logaa
nekur foruma nevareeju atrast info par sho teemu...
Man logaa ir iemetusies spriidi gara plaisa,kurai ir tendence palielinaaties.
Kkur redzeeju ka var taadas plaisas aizliimeet ciet-cik tas maksaa???
UN vai nav leetaak logu nomainiit...???
Man logaa ir iemetusies spriidi gara plaisa,kurai ir tendence palielinaaties.
Kkur redzeeju ka var taadas plaisas aizliimeet ciet-cik tas maksaa???
UN vai nav leetaak logu nomainiit...???
VW Caddy
Peugeot Partner
Chevrolet Lumina
Audi Coupe Q type85
Peugeot Partner
Chevrolet Lumina
Audi Coupe Q type85
nu plaisa ir no pashas loga malas,man taa liistiite nebija uzlikta,peec loga nomainiishanas...psh wrote:Ja no malas ieplisis tad neko daudz nevares palidzet , jo parasti no malas ieplist delj ruusas, vai nepareizi ielimeta stikla.
UN kas ir pats neticamaakais,tad izskataas,ka taas plaisa ir saakusies kad kaads paliels moskiits iestuureejis logaa
VW Caddy
Peugeot Partner
Chevrolet Lumina
Audi Coupe Q type85
Peugeot Partner
Chevrolet Lumina
Audi Coupe Q type85