F1
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Es pieņemu ka ne raikonens, ne alonso šo forumu nelasa, bet ja nu tomēr - Latviešu valodā nemācēs izlasīt, tā kā gan jau ka viņi neapvainosies. 
Bet par batonu man toč prieks. Čalīts tāds jauns. No sākuma pa beigām kūlās, bet skat, kur jau spēj pakāpt.
Kautkā līdz šim otrs līderis man bij Baričello.
Bet par batonu man toč prieks. Čalīts tāds jauns. No sākuma pa beigām kūlās, bet skat, kur jau spēj pakāpt.
Kautkā līdz šim otrs līderis man bij Baričello.
Mk2
par raikonenu kautkur bija raksts, ka shis darbu beidz 17:00, kameer visa paareejaa komanda straadaa stipri ilgaak, dzheks laikam iipashi neiespringst
un vispar man somi kaa suga besii, visi vinji blondi

es ceru sagaidiit to, ka latvieshu dzhekinjsh mauks F1, aizmirsu kaa sauca to censoni, kas visaadaas formulaa eiropaas rauj pirmaas vietas
un vispar man somi kaa suga besii, visi vinji blondi
es ceru sagaidiit to, ka latvieshu dzhekinjsh mauks F1, aizmirsu kaa sauca to censoni, kas visaadaas formulaa eiropaas rauj pirmaas vietas
-
- VW: Golf III GTI TDi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 8 times
Bija kaut kurā iepriekšējā gadā avīzē vai žurnālā, kārtīgi neatceros, kur bija visu F1 pilotu feisi un blakus auti nobildēti ar kuriem viņi pārvietojas ikdienā. Mani kā interesē Batona F1 gaitas tad atceros only viņu - BMW X5. Par pārējiem toč neatceros. Aber tagadiņ varbūt jau cits pārvietošanās līdzeklis iegādāts