jautājums
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
jautājums
tātad gribēju uzzināt ko dara šaāda mantiņa
nu ko tā dod...
kā izmainās skanja vai kurā vietā to slēdz klāt!
http://www2.220.lv/products?gr=4978&host=220&lang=LV
nu ko tā dod...
kā izmainās skanja vai kurā vietā to slēdz klāt!
http://www2.220.lv/products?gr=4978&host=220&lang=LV

tev ir subis ar 500w nominālo jaudu?? Ja nav, tad labāk to naudu, kuru gribi iztērēt par kondensatru ieliec kur citur, kaut vai labākā pastiprinātājā....golfer wrote:da man jau vēl tāda nav
prosta biju tādus manījis tagad pamanīju ka nav dārgi un domāju vai būtu jēga tādu likt?
labi moš kāds zinās kur tas verķis jāslēdz klāt!
es nēesmu no tiem kam liekas ka kvalitatīvāk būs ka cits ievelkzvejnieks wrote:ja gribi kvalitatīvu audio.. labāk aizved lai kāds pareizi visu saslēdz.. tā būs daudz vienkāršāk.. un skaidri zināsi, ka viss ok..
bet vari jau ņemties pats un ar trīcošām kājām klausīties pēc tam. .
miers man būs tikai tad ja es pats to izdarītu!
un man netrīc kājas par to štelli un arī nebiju pilnībā nolēmis ka pirkšu
prosta tā pajautāju jo biju domājis ka ši ir populāra mantiņa!

-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
kondensatoru slēdz virknē + vadā, pirms pastiprinātāja!
neko īpaši tas verķis neuzlabo skaņā! Ja vadu šķērsgriezumi un akumulators ir kārtībā šītas štrunts nemaz nav vajadzīgs!
Nav kondensators lēts, tie kas maksā pardesmit latus ir vējā izmesta nauda un pastāv iespēja no gaidītā efekta iegūt tikai defektu !
neko īpaši tas verķis neuzlabo skaņā! Ja vadu šķērsgriezumi un akumulators ir kārtībā šītas štrunts nemaz nav vajadzīgs!
Nav kondensators lēts, tie kas maksā pardesmit latus ir vējā izmesta nauda un pastāv iespēja no gaidītā efekta iegūt tikai defektu !
Auto audio instalācijas