...4MOTIONenvy_ wrote:tai apaksas greizei ir viens miinuss!![]()
tb baigi dilst riepas
Golf IV GTI 1.8T iegādes +/-
es esmu ar viņiem visiem pabraucis!
neviens ne otrs nav labāks, ir tikai tāds, kas labāk patīk (iet pie sirds)
man pie sirds iet r32 dsg
neviens ne otrs nav labāks, ir tikai tāds, kas labāk patīk (iet pie sirds)
man pie sirds iet r32 dsg
Ienāc arī http://www.vwmotion.lv
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Katram sava taisnība un katrs brauc ar auto pēc savas gaumes. Viennozīmīgi citam ieteiks to, kas pašam liekas vislabākais - un tieši tas priecē! 
R32 - cepuri nost! Taču bez ļurbo kita viņš neiet tā kā tam vajadzētu iet.
Ar plānoto R36 varētu būt varbūt nedaudz savādāk. taču izskats un aprīkojums -
Lai vai kā, taču vw jau defaultā nav dārgs auto.
Dīzeļa uzturēšanas atšķirība starp benzīna dzinēju - iespējamā turbīnas nobiršana. Nu sorre, nav jau bmw kam turba maksā 980ls.
Golfam jauna ~250Ls/ atjaunota ~150Ls un lieto atkal savas 300`000 štukas.
Tieši šāda iemesla pēc gribu pārsēsties no sava ikdienas braukšanai paredzētā E90 atpakaļ arī uz golfu.
Jo pagaidām salīdzinot kvalitāti ar uzturēšanas izmaksām lētāku auto neesmu ievērojis.
R32 - cepuri nost! Taču bez ļurbo kita viņš neiet tā kā tam vajadzētu iet.
Ar plānoto R36 varētu būt varbūt nedaudz savādāk. taču izskats un aprīkojums -
Lai vai kā, taču vw jau defaultā nav dārgs auto.
Dīzeļa uzturēšanas atšķirība starp benzīna dzinēju - iespējamā turbīnas nobiršana. Nu sorre, nav jau bmw kam turba maksā 980ls.
Golfam jauna ~250Ls/ atjaunota ~150Ls un lieto atkal savas 300`000 štukas.
Tieši šāda iemesla pēc gribu pārsēsties no sava ikdienas braukšanai paredzētā E90 atpakaļ arī uz golfu.
Mk2
atcereejos veel vienu dizelgolfa miinusu!
braucot ar divaam kaajaam TDI met nost gaazi, ar 1.8t tadu probleemu nav un liikumus var iznjemt daudz atrak
braucot ar divaam kaajaam TDI met nost gaazi, ar 1.8t tadu probleemu nav un liikumus var iznjemt daudz atrak
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
gai4, bergs - lai nebūtu jautājumu - biju uzsūtījis Mk V ar visām pilnajām paketēm utt, taču viens turks paspēja nocelt, līdz ar to kāds auto bija jāņem lai vieta uz treiļa nepaliktu tukša. Tā kā paņēmu šo.
Jo ātrāk palīdzēsiet tikt no šitā vaļā, jo ātrāk braukšu ar golfu. Tā kā golfs bija domāts un golfs arī būs!
Ja kas, varat palīdzēt piedāvāt kādam, bmw E90, 2005 gada 2.0 D (DPF 170Zs NEčipots), melns, melns salons, iekšā visas elektrības utt. oriģinālie 17", lietas labās eļļa dīzelim par 16Ls litrā, utt,vienīgais kas tam auto nav, nav āda un TV.
Tirgus vērtība šim auto ~22.500eur.
Mana interese 19.999eur. Par pārējo man vienalga cik uzvārat.
Jo ātrāk palīdzēsiet tikt no šitā vaļā, jo ātrāk braukšu ar golfu. Tā kā golfs bija domāts un golfs arī būs!
Ja kas, varat palīdzēt piedāvāt kādam, bmw E90, 2005 gada 2.0 D (DPF 170Zs NEčipots), melns, melns salons, iekšā visas elektrības utt. oriģinālie 17", lietas labās eļļa dīzelim par 16Ls litrā, utt,vienīgais kas tam auto nav, nav āda un TV.
Mk2
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Marchs wrote:gai4, bergs - lai nebūtu jautājumu - biju uzsūtījis Mk V ar visām pilnajām paketēm utt, taču viens turks paspēja nocelt, līdz ar to kāds auto bija jāņem lai vieta uz treiļa nepaliktu tukša. Tā kā paņēmu šo.
so stastu nebiju dzirdejis
nu man skaidrs kapec ta
makseri iemetisu par tavu bmw
bet neko solit nevelos
un kas ir pats sliktakais - to fichu atslegt arii nevar, vienigais - izraujam bremzhugunju drosinataju, bet tad ir risks, ka kads ieliks pakaljaa vismaz reizi dienaMarchs wrote: Jā, kad sanāca pabraukāšanās ar tādu golfu, ar ievēroju ka ir tāds joks (tas bija ziemā).
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
envy_ wrote:un kas ir pats sliktakais - to fichu atslegt arii nevar, vienigais - izraujam bremzhugunju drosinataju, bet tad ir risks, ka kads ieliks pakaljaa vismaz reizi diena![]()
Bet vai ta nebij tā, ka tur ir vairāki vadi tam slēdzim pie pedāļa? Viens kas atbild par apgaismojumu, bet otrs augstāk minētajam "efektam"?
Var jau būt ka kļūdos