mk2 aizm. stikla mainja

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
JohnLV
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Has thanked: 12 times
Been thanked: 26 times

Post by JohnLV » 22.05.2008, 00:13

Tai gumijai ir divas malinjas (iekšpusē). Ja mazliet to pirmo atloka, tad var redzēt otro. To otro vajag sākot no vienas vietas ar skrūvgriezi, vai ko tamlīdzīgu atlocīt, un pašu pašu maliņu pabāzt zem bleķa. Un tā pa solītim visapkārt. Kad to pabeidz, stikls ar gumiju pats izlec laukā, bez spēka pielietošanas.
Iekšā liek ar šņori. Vispirms apliek ap stiklu gumijas blīvi. Ērtības pēc izdomāju, ka ir labāk, ja šur tur blīvi pielīmē pie stikla ar līmlentu, jo liekot stiklu rāmī, gumija gribēs slīdēt nost no stikla.
Kad blīve virsū stiklam, tad noteikti vajag apsmērēt ar kaut ko. Es priekšējo stiklu liku bez smērēšanas, un sliktums tāds, ka šņore neslīdēja gar gumiju, ieēdās tajā, un baigi izstaipōja, tā, ka pat maliņai vilnīši palika. Tāpēc noteikti jāiesmērē. Kad liku pakaļējo stiklu, man palīdzēja vins džeks, viņš uzsmērēja to vasku, ko izmanto autoriepu montāžai. Ja es priekšējo stiklu liku kādu pusstundu, tad pakaļējais ar smērēšanu tika ielikts kādas minūtes laikā.
Tātad to striķi ieliek blīves gropē (kur būs bleķis), un galus sakrusto, lai viens otru nosedz kādus 10cm. Tad stiklu ar blīvi un šņori liek caurumā. Ar pirktiem ieliek, lai visapkārt aizķerās aiz tās pirmās maliņas (striķis ir aiz otrās). Tad viens no ārpuses tur stiklu, bet otrs no iekšpuses sāk vilkt laukā striķi, pārvelkot otro gumijas kantīti uz savu pusi (tā pati kantīte, kas ņemot laukā tika aizbakstīta aiz bleķa uz ārpusi). Tas kas stāv ārpusē, mazliet stiprāk uzspiež tajā vietā, kur tiek vilkta laukā šņore.

valts

Post by valts » 22.05.2008, 17:21

JohnLV wrote:Tai gumijai ir divas malinjas (iekšpusē). Ja mazliet to pirmo atloka, tad var redzēt otro. To otro vajag sākot no vienas vietas ar skrūvgriezi, vai ko tamlīdzīgu atlocīt, un pašu pašu maliņu pabāzt zem bleķa. Un tā pa solītim visapkārt. Kad to pabeidz, stikls ar gumiju pats izlec laukā, bez spēka pielietošanas.
Iekšā liek ar šņori. Vispirms apliek ap stiklu gumijas blīvi. Ērtības pēc izdomāju, ka ir labāk, ja šur tur blīvi pielīmē pie stikla ar līmlentu, jo liekot stiklu rāmī, gumija gribēs slīdēt nost no stikla.
Kad blīve virsū stiklam, tad noteikti vajag apsmērēt ar kaut ko. Es priekšējo stiklu liku bez smērēšanas, un sliktums tāds, ka šņore neslīdēja gar gumiju, ieēdās tajā, un baigi izstaipōja, tā, ka pat maliņai vilnīši palika. Tāpēc noteikti jāiesmērē. Kad liku pakaļējo stiklu, man palīdzēja vins džeks, viņš uzsmērēja to vasku, ko izmanto autoriepu montāžai. Ja es priekšējo stiklu liku kādu pusstundu, tad pakaļējais ar smērēšanu tika ielikts kādas minūtes laikā.
Tātad to striķi ieliek blīves gropē (kur būs bleķis), un galus sakrusto, lai viens otru nosedz kādus 10cm. Tad stiklu ar blīvi un šņori liek caurumā. Ar pirktiem ieliek, lai visapkārt aizķerās aiz tās pirmās maliņas (striķis ir aiz otrās). Tad viens no ārpuses tur stiklu, bet otrs no iekšpuses sāk vilkt laukā striķi, pārvelkot otro gumijas kantīti uz savu pusi (tā pati kantīte, kas ņemot laukā tika aizbakstīta aiz bleķa uz ārpusi). Tas kas stāv ārpusē, mazliet stiprāk uzspiež tajā vietā, kur tiek vilkta laukā šņore.
:2thumbs: :2thumbs: :2thumbs: paldies! superiiga pamaaciiba :)

Graviic

Post by Graviic » 22.05.2008, 17:25

valts wrote:jaamaina, jo gribaas ielikt stiklu ar caurumiem un spoleri. paldies, par ielikšanu irtkā sapratu :| , bet sist aaraa ar negribas, vispirms pamekleesu, kaadu kas jau ir mainiijis, ja neatradiisu, pats noriskeesu.
stiklu ar caurumiem???? kaads man to izskaidros??? :?:
Respekt i uvazhuha!!! :respekt:

psh

Post by psh » 22.05.2008, 17:27

Graviic wrote: stiklu ar caurumiem???? kaads man to izskaidros??? :?:
ir GTi versijām spoilers aizmugurē caur stiklu uz 3 skrūvēm kuras parasti tā nopūst ka gar viņām sāk tecēt iekšā ūdens :D
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with

Graviic

Post by Graviic » 22.05.2008, 17:30

psh wrote: ir GTi versijām spoilers aizmugurē caur stiklu uz 3 skrūvēm kuras parasti tā nopūst ka gar viņām sāk tecēt iekšā ūdens :D
thx :D :lol:
Respekt i uvazhuha!!! :respekt:

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”