Kādi paneļi der Mk2
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
zini nezinu vai gribēsiMarchs wrote: Vari nākt palīgā!
jo man patiesībā ir tikai 15 gadi!
bet esmu izjaucis mk2 visu pilnībā nu motoru un visu un pēc tās reizes pilnībā kā ciklēts uz auto
pašam gan sūds mk2 1,8 automāts
bendža protams
stāvēja līdz sencis atdeva un tagad tīru motoru lieku to šo kas atlicis no GTI un motorā nokrāsoju radiatora aizsargu zobsiksnas aizsargu un vārstu vāku sarkanu mazgāju visu motorteltu
un tagad gribējās salonā citu paneli
zini skolniekam nav viegli it sevišķi ja nav ne laika ne naudas pārāk
tagad vispār pusdiennaudu taupu
lielāki plāni ir paredzēti vasarā
bet esmu laimīgs ar savu mk2
tikai gaidu kad varēšu tiesības dabūt un kas zin moš par jūsu kluba biedru palikšu!
labi šito topiku laikam jāslēdz savādāk es mainu tēmu!