logu liistes MK II
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
logu liistes MK II
Sveika tauta! probleema man taada, ka 2.golfam ar 4 durviim principaa visas logu liistes ir saruuseejushas un deformaajushaas, arii gumijas izskataas kaa no miskastes izvilktas. uudens iet iekshaa aumaljaam! uz ziemu doma nomainiit, taapeec veeleejos luugt peec padoma, kur vareetu mekleet mineetos pribambasus un apm pa kaadaam naudinjaam?
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Re: logu liistes MK II
1) Var pasuutiit jaunas origjinaalaas - VW centraa vai caur Volksauto - buus labas, bet pa daargogxl wrote:Sveika tauta! probleema man taada, ka 2.golfam ar 4 durviim principaa visas logu liistes ir saruuseejushas un deformaajushaas, arii gumijas izskataas kaa no miskastes izvilktas. uudens iet iekshaa aumaljaam! uz ziemu doma nomainiit, taapeec veeleejos luugt peec padoma, kur vareetu mekleet mineetos pribambasus un apm pa kaadaam naudinjaam?
2) Jaabraukaa pa shrotiem un jaameklee. Manta nav deficiits, bet atrast tochna perfektas ir baigi gruuti. Labaakas par esoshajaam gan jau dabuusi un pa leeto.
3) Bija kaadu laiku atpakalj viens sludinaajums, kur dzeks izpaardeva visaadus atlikumus no MK2 - tipa kaadreiz remonteejis taadus vairumaa, a nu paarmeties uz jaunaakiem auto. Tas gan bija sen un vinjsh teicaas visu uz svalku gruziit, ko neviens uz sitiena nepirks... Ja interesee - PM - pamekleeshu, moshk man veel vinja Nr. saglabaajies.
Viss ir iespējams, vajag tik labi gribēt...