Mans topošais Golfiņš
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Šitādus asus komentus laikam tikai es varu izraisīt. Nu labi, te daudzi saka, ka jāpērk bundulis veikalā, bet man diemžēl neatliek laika naudas pelnīšanai, jo man pirmajā vietā ir labas izglītības iegūšana. Varbūt citi teiks, ka esmu vēl pārāk ''zaļš'' lai ķertos pie mašīnu tuninga.
Nu labi, teikšu tā: JA NEPATĪK, NEKOMENTĒ!
Nu labi, teikšu tā: JA NEPATĪK, NEKOMENTĒ!
-
- VW: Jetta mk2
- Been thanked: 1 time
es ari cenšos ieguut izgliitiibu, taapeec visi darbi ar un ap autinju iet diezgan leenu, jo naudas truukums dara savu.
bet taapeec jau iisti nav jaaaiziet galeejiibaas un no k-kaada uzgunsdzeeshamaa jaametina izpuuteejs.
ja nesanaak uzreiz panjemt jaunu - ok. taa dziivee gadaas. pagaidi kaadu laicinju, iekraaj un nopeerc. un tikmeer braukaa ar stock izpuuteeju.
bet taapeec jau iisti nav jaaaiziet galeejiibaas un no k-kaada uzgunsdzeeshamaa jaametina izpuuteejs.
ja nesanaak uzreiz panjemt jaunu - ok. taa dziivee gadaas. pagaidi kaadu laicinju, iekraaj un nopeerc. un tikmeer braukaa ar stock izpuuteeju.
golf mk2 1.8 GTI 16v
jetta mk2 1.9 mTDI

jetta mk2 1.9 mTDI

-
-
- Been thanked: 30 times
ledusskapis
man ar pirmajaa vieta izgliitiiba. saakumaa vispaar braukaaju ar standarta golfu. 1. ko izdariiju, uzliku pretiigu milziigu tahometru uz panelja. labi ka bij cilveeki kas pamaacija ka taa navaig. tagat saprotu ka tas bij
1. praatiigais bij reste bez embleemas(pats uztaisiiju)
un pie bundulja tiku loti veelu.
takaa kritiku uztver nevis kaa nolikshanu bet kaa maaciibu tev pasham. peec laika tu teiksi: "vo vells, chaljiem taisniiba bija"
1. praatiigais bij reste bez embleemas(pats uztaisiiju)
un pie bundulja tiku loti veelu.
takaa kritiku uztver nevis kaa nolikshanu bet kaa maaciibu tev pasham. peec laika tu teiksi: "vo vells, chaljiem taisniiba bija"
Bet kapec tu domaa ,ka tas tahometrs bija nepareizi?Ja tev tajaa briidii taa patika,tad kaut kaa ph ko citi saka.Tu jau brauc ar to auto,nevis citi.Galvenais jau panjirgt par otru.Taapat ar to bogatieri,ja nezinaatu ka tas bundulis ir ugundz.aparats ,neviens neko neteiktu.Tas tak vnk.izejmateriaals.Starp citu mk1 gti 1.6 standartaa naaca apaljsh gala bundulis.Taa kaa nav teikts ka golfiem vajag plakanu bunduli. 
-
Ja jau esi braucis sosejaa, kaa pats mineji, tad jau vareji puisim paskaidrot, ka bundulis nav tuksh veidojums. Vai cilveks, kas pirmo reizi saks nemties ar auto ir spejigs izveidot bunduli ar pareiziem parametriem....?brainz wrote:Bet kapec tu domaa ,ka tas tahometrs bija nepareizi?Ja tev tajaa briidii taa patika,tad kaut kaa ph ko citi saka.Tu jau brauc ar to auto,nevis citi.Galvenais jau panjirgt par otru.Taapat ar to bogatieri,ja nezinaatu ka tas bundulis ir ugundz.aparats ,neviens neko neteiktu.Tas tak vnk.izejmateriaals.Starp citu mk1 gti 1.6 standartaa naaca apaljsh gala bundulis.Taa kaa nav teikts ka golfiem vajag plakanu bunduli.
Jebkura gadijuma, lai puisim nenokaras rokas pec kadas nolauztas skruves
-
- Been thanked: 30 times
ledusskapis
un skatamoptimists007 wrote:Es skolā neeju tikai prikola pēc, es tur arī kaut ko iemācos. Konkrēti Golfam ir trīs izpūtēja bunduļi: pirmais ir domāts vajadzīgajai izplūdes gāzu pretestībai, otrais izplūdes gāzu filtrēšanai un skaņas slāpēšanai, trešais - tikai skaņas slāpēšanai.