Piektdienas 2008/2009 Ziema!
-
- VW: Jetta mk2
- Been thanked: 1 time
-
- VW: Jetta mk2
- Been thanked: 1 time
Es vēl nezinu vai būšu. Kā zināms, pag. 5dien bora gandrīz palika bez pakaļējā riteņa. It kā nekas traks beigu beigās nebija. Svira jāmaina. Kaut kas tur atlūzis un izmaukusies bukse ārā bija. Tikai huj dabūt tādu sviru.
šodien visu Rīgu esmu apzvanījis. Pagaidām, pieejamākais variants ir pasūtījums un pēc 3 dienām būs klāt pa ~60Ls. Pļe, tāds sūda stienis tādu kāpostu maksā?Karoč, dabūjiet man aizmugurējo apakšējo sviru pilnpiedziņas borai un apsolu, ka 5dien atbraukšu uz Olimpiju
Paldies čaļiem, kas izručīja ar evakuatoru!
Visu cieņu!
šodien visu Rīgu esmu apzvanījis. Pagaidām, pieejamākais variants ir pasūtījums un pēc 3 dienām būs klāt pa ~60Ls. Pļe, tāds sūda stienis tādu kāpostu maksā?Karoč, dabūjiet man aizmugurējo apakšējo sviru pilnpiedziņas borai un apsolu, ka 5dien atbraukšu uz Olimpiju
Visu cieņu!
85' coupe Q (ķip projekts)
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Njem par labuzAz wrote:Es vēl nezinu vai būšu. Kā zināms, pag. 5dien bora gandrīz palika bez pakaļējā riteņa. It kā nekas traks beigu beigās nebija. Svira jāmaina. Kaut kas tur atlūzis un izmaukusies bukse ārā bija. Tikai huj dabūt tādu sviru.
šodien visu Rīgu esmu apzvanījis. Pagaidām, pieejamākais variants ir pasūtījums un pēc 3 dienām būs klāt pa ~60Ls. Pļe, tāds sūda stienis tādu kāpostu maksā?Karoč, dabūjiet man aizmugurējo apakšējo sviru pilnpiedziņas borai un apsolu, ka 5dien atbraukšu uz Olimpiju![]()
Visu cieņu!
Ar Raimi 7dien tiesi runaajaam, un vins apmeeram taadu pasu ciparu par to stieni nosauca. 4motion..... bisku prasa savu
Gan jau buusu kaa parasti....