Valmieras CSDD...I love you!!!

Law | Technical inspection
Post Reply
Raitis

Valmieras CSDD...I love you!!!

Post by Raitis » 12.03.2008, 20:47

Ilgi domāju,kur,lai ieliek šo topiku.Vienkārši vēlos padalīties savās bēdās.Tad nu tā-jā apkalpošna un serviss Valmieras CSDD mani apmierina,bet...ne jau par to ir runa.Šodien bija eksāmens braukšanā...un mani izd..āza.Vienkārši instruktoram acīmredzot ir jāiet pensijā.Kā Jūs domājat,vai drīkst iebāzt trīs četriniekus(vērtējums par eksi) vienā ailē,ņemot vērā to,ka mans rupjākais pārkāpums bija-PĀRĀK MAZS ĀTRUMS(vietās,kur jābrauc uz 50km) jeb NEIEKĻAUŠANĀS SATIKSMES PLŪSMĀ.Fuck,ja man nebūtu tie trīs četrinieki(ņemiet vērā-vienā ailē),es būtu nolicis! Vai tas bija godīgi??? Kaut gan visi to veci pazīst,kā baigo stingro.BET TOMĒR,VAI TĀ DRĪKST???Palīdziet man nomierināties.

jurgis_L
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Post by jurgis_L » 12.03.2008, 20:51

Drikst vai nedriikst, ielici vinjs tev vinjus ir un ar to ir jaasamierinaas....
Vari iet suudzeeties, bet tik un taa nekaa laba nebuus... Mani pirmajaa reizee izgaaza par to, ka bija sanu spogulis aaraa no taas "staavvietas" kas maciibu laukumaa, kur itkaa ielas malaa, staavvietaa noparkojas....
PAlika pusspogulis arpus vinja iedomaataas staavvietas un viss. Pienaac naakamreiz...

JG

Post by JG » 12.03.2008, 20:54

a kaapec gan lai newareetu, jo par katru reizi kaa kko paarkaap ir punkti, tikpat labi piemeram war 10 reizes krustojumos nogriezhoties braukt uz ietwem, bet punktus par to sanemt tikai vienu reizi.
Image

Raitis

Post by Raitis » 12.03.2008, 21:02

Jā,bet velns tomērt skrobe,jo Mani apsūdzēja(tiezgan pamatīgi)par lēnu braukšnu.Bet Fuck,man ir GTI golfs,tas nozīmē,ka asinīs es pat nemāku lēni braukt.Man tas ir pamatīgs apvainojums! Jā protams,es tiešām braucu lēni,jo Valmieru nepazīstu un neesmu radis,ka man blakus sēž stūrmanis.

Raitis

Post by Raitis » 12.03.2008, 21:07

Tas instruktors tomērt ir gnīda.Es visu laiku kaļu plānus,kā viņam atriebties(morāli protams)kaut ko stulbu pateikt.Kaut viņš man trāpītos vēlreiz!!!Es viņam parādīšu dragreisu!!!

JG

Post by JG » 12.03.2008, 21:37

Raitis wrote:Tas instruktors tomērt ir gnīda.Es visu laiku kaļu plānus,kā viņam atriebties(morāli protams)kaut ko stulbu pateikt.Kaut viņš man trāpītos vēlreiz!!!Es viņam parādīšu dragreisu!!!
un ko tas tew doss?? un kam vispaar tas wajadzigs, ja izkriti taatad kko ne taa dariiji, un winjsh pie taa naw wainiigs.

bet ja nu tomeer kko gribi winjam dariit tad iesaku to dariit prrc tiesibu iegushanas, jo cik zinu instruktori meedz sadarboties, un ja kko shim uzmudrisi, winjsh pateiks lai ari nakoshais tewi pakrata kaartiigaak.
Image

vrz

Post by vrz » 13.03.2008, 01:15

nebrauci pie taada ar uusinjaam ar audi ?
es pie vinja liku un vinsh man arii aizraadiija kad pa leenu braucu
tad speciaali vinjam par prieku saaku braukt dinamiskaak
paaris vinja meegjinaajumi izgaazt braucot pa valmieras 3stuura apli un privaato maaju pagalmiem kur darbojas labaas rokas likums un eksaamens nolikts :)
edit:
btw valmieraa ir taads neoficaalais melnais saraksts kuraa ja iekljuusi tad ilgi liksi eksaamenus
Lai veicaas :)

jurgis_L

Post by jurgis_L » 13.03.2008, 10:04

njaa, vinjiem vismaz Talsos ir kaut kada izloze, pirms eksaamena un neviens nezina, pie kaada brauceeja un ar kaadu mashinu bus jaaiet.

Man 3x tajaa izlozee viens un tas pats instruktors ar vienu un to pashu mahsiinu trapijas :motz:

Edgars

Post by Edgars » 25.03.2008, 19:32

aargalis ir taads valmieraa eksamena pienjemejs es pie vinja divreiz liku nenoliku...... :D :D :D vinjsh ir p****is un visss piedodiet par izteicienu ;) bet tiesiibas taa pat kabaata ;)
nelly`s

Tapiic

Post by Tapiic » 25.03.2008, 19:53

Edgars wrote:aargalis ir taads valmieraa eksamena pienjemejs es pie vinja divreiz liku nenoliku...... :D :D :D vinjsh ir p****is un visss piedodiet par izteicienu ;) bet tiesiibas taa pat kabaata ;)
o jaa man ar tad dzenis tika :D iz4akareeja ka maz neliekas :D un arii 2reiz bij pie vinja :D ari vinjs piesienas par aatrumu :D un vel nesaprotu kaadaa sakaraam na piesuva NEEKOLOGISKU brauksanu :D
[...]

tuimais

Post by tuimais » 26.03.2008, 14:59

par ārgali nebrīnieties viņš mīl ātrumu . reizēm atļauj pārkāpt atļauto ātrumu . par atriebību pat nedomā . padomā loģiski viņi visi taču ir kopā saistīti pamēģini kko pateikt un nākamajā reizē cits tevi izgāzīs taka nebūs ko redzēt .

Raitis

Post by Raitis » 26.03.2008, 17:29

Edgars wrote:aargalis ir taads valmieraa eksamena pienjemejs es pie vinja divreiz liku nenoliku...... :D :D :D vinjsh ir p****is un visss piedodiet par izteicienu ;) bet tiesiibas taa pat kabaata ;)

Ja,ja tieši tas šprukstiņš mani bija konkrēti nokaitinājis-Uzskatīja,ka esmu bērnudārzā dzimis :lol: :lol: :lol: ,jo braucot,kā skuķis.Bet kā lai nebrauc kā skuķis,tas tak ir eksāmens.Nevar tak normāli pabraukt tā lai ir pēc satiksmes noteikumu grāmatiņas,ja tevi dzen.Turklāt bail bija,ka tās vecmāmiņas,kas šķērso ielu kur pagadās-nepaņem uz haubi :lol: :lol: Bet tagad jau var uzelpot,tiesības ir rokā.Man otrajā reizē trāpijās instruktors(nu cepuri nost viņa priekšā-kolosāls),kurš itkā esot no Rīgas,tāds gados ar ūsiņām,brauc ar vienīgo VWgolf 5(man liekas).Tāpēc jau noliku-zināma marka :2thumbs:

Post Reply

Return to “Likumi | Ceļu policija | CSN”