Valmieras CSDD...I love you!!!
Valmieras CSDD...I love you!!!
Ilgi domāju,kur,lai ieliek šo topiku.Vienkārši vēlos padalīties savās bēdās.Tad nu tā-jā apkalpošna un serviss Valmieras CSDD mani apmierina,bet...ne jau par to ir runa.Šodien bija eksāmens braukšanā...un mani izd..āza.Vienkārši instruktoram acīmredzot ir jāiet pensijā.Kā Jūs domājat,vai drīkst iebāzt trīs četriniekus(vērtējums par eksi) vienā ailē,ņemot vērā to,ka mans rupjākais pārkāpums bija-PĀRĀK MAZS ĀTRUMS(vietās,kur jābrauc uz 50km) jeb NEIEKĻAUŠANĀS SATIKSMES PLŪSMĀ.Fuck,ja man nebūtu tie trīs četrinieki(ņemiet vērā-vienā ailē),es būtu nolicis! Vai tas bija godīgi??? Kaut gan visi to veci pazīst,kā baigo stingro.BET TOMĒR,VAI TĀ DRĪKST???Palīdziet man nomierināties.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Drikst vai nedriikst, ielici vinjs tev vinjus ir un ar to ir jaasamierinaas....
Vari iet suudzeeties, bet tik un taa nekaa laba nebuus... Mani pirmajaa reizee izgaaza par to, ka bija sanu spogulis aaraa no taas "staavvietas" kas maciibu laukumaa, kur itkaa ielas malaa, staavvietaa noparkojas....
PAlika pusspogulis arpus vinja iedomaataas staavvietas un viss. Pienaac naakamreiz...
Vari iet suudzeeties, bet tik un taa nekaa laba nebuus... Mani pirmajaa reizee izgaaza par to, ka bija sanu spogulis aaraa no taas "staavvietas" kas maciibu laukumaa, kur itkaa ielas malaa, staavvietaa noparkojas....
PAlika pusspogulis arpus vinja iedomaataas staavvietas un viss. Pienaac naakamreiz...
un ko tas tew doss?? un kam vispaar tas wajadzigs, ja izkriti taatad kko ne taa dariiji, un winjsh pie taa naw wainiigs.Raitis wrote:Tas instruktors tomērt ir gnīda.Es visu laiku kaļu plānus,kā viņam atriebties(morāli protams)kaut ko stulbu pateikt.Kaut viņš man trāpītos vēlreiz!!!Es viņam parādīšu dragreisu!!!
bet ja nu tomeer kko gribi winjam dariit tad iesaku to dariit prrc tiesibu iegushanas, jo cik zinu instruktori meedz sadarboties, un ja kko shim uzmudrisi, winjsh pateiks lai ari nakoshais tewi pakrata kaartiigaak.
nebrauci pie taada ar uusinjaam ar audi ?
es pie vinja liku un vinsh man arii aizraadiija kad pa leenu braucu
tad speciaali vinjam par prieku saaku braukt dinamiskaak
paaris vinja meegjinaajumi izgaazt braucot pa valmieras 3stuura apli un privaato maaju pagalmiem kur darbojas labaas rokas likums un eksaamens nolikts
edit:
btw valmieraa ir taads neoficaalais melnais saraksts kuraa ja iekljuusi tad ilgi liksi eksaamenus
Lai veicaas
es pie vinja liku un vinsh man arii aizraadiija kad pa leenu braucu
tad speciaali vinjam par prieku saaku braukt dinamiskaak
paaris vinja meegjinaajumi izgaazt braucot pa valmieras 3stuura apli un privaato maaju pagalmiem kur darbojas labaas rokas likums un eksaamens nolikts
edit:
btw valmieraa ir taads neoficaalais melnais saraksts kuraa ja iekljuusi tad ilgi liksi eksaamenus
Lai veicaas
o jaa man ar tad dzenis tikaEdgars wrote:aargalis ir taads valmieraa eksamena pienjemejs es pie vinja divreiz liku nenoliku......![]()
![]()
vinjsh ir p****is un visss piedodiet par izteicienu
bet tiesiibas taa pat kabaata
[...]
Edgars wrote:aargalis ir taads valmieraa eksamena pienjemejs es pie vinja divreiz liku nenoliku......![]()
![]()
vinjsh ir p****is un visss piedodiet par izteicienu
bet tiesiibas taa pat kabaata
Ja,ja tieši tas šprukstiņš mani bija konkrēti nokaitinājis-Uzskatīja,ka esmu bērnudārzā dzimis