paskaties sadala - elektriba.
Tahometrs
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 30 times
ledusskapis
apstiijosgti1 wrote:Tiko tas viss tika apspriests
paskaties sadala - elektriba.
man 91g, taka buus gruuti kautko atrast
Re: ledusskapis
Kamon... visiem modeliem pravotka ir vienada ka pasai niecigakajai komplektacijai ta pasai krutakajai lidz ar to nomainot tikai paneli kam ir tahometrs piesprauzot klat visam ir jastrada--- protams pastav iespeja ka laika gaita kads ir kirurgiski iejaucies vadu mudzekli un pusi izgriezis ara -nevajdzigoledusskapis wrote: apstiijos
man 91g, taka buus gruuti kautko atrast
bla bla bla
-
Re: ledusskapis
jaukts nekas un griests aaraa navgti1 wrote: Kamon... visiem modeliem pravotka ir vienada ka pasai niecigakajai komplektacijai ta pasai krutakajai lidz ar to nomainot tikai paneli kam ir tahometrs piesprauzot klat visam ir jastrada--- protams pastav iespeja ka laika gaita kads ir kirurgiski iejaucies vadu mudzekli un pusi izgriezis ara -nevajdzigota parasti man patik darit
baida tik man tas jaunais gads. bet nu laivakaa riit braucu peec tahometra
-
ledusskapis
orginaalogti1 wrote:kadu tu liksi kas ir orginali paneli vai tadu kas ir atseviskais jo manam bija veseli divi...
bijis arii atsevishkjais, bet nu ... nez nepatiik vairs taadi. tagat uz orginaalu velk
-
ledusskapis
manam ir otrs variantsMārtiņš wrote:89./90. mainaas panelji. Vecajam 2 shtekeri ar plakaniem kontaktiem, jaunajam viens ar adatveida kontaktiem. (A kaadam moshk nav slinkums saskaitiit, cik reizes es jau shito esmu forumaa rakstiijis)
-
ledusskapis
pastiishos shrotaa kas un kaa, ja neko neatradiishu tad doshu tev zinjuMārtiņš wrote:Man ir panelis ar taho un MFA, kas vareetu Tev dereetKaads kaadreiz itkaa bija jau man pieteicies uz vinju, bet sen nav devis nekaadu zinju