Jautājums par OCTA naudas atgūšanu pārdodot auto!
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Jautājums par OCTA naudas atgūšanu pārdodot auto!
vai var dabūt naudu atpakal ja es gribu paardot masiinu, kurai apdrosinaasana ir veel 6us meenesus?
Re: OCTA
var ,ej uzraksti iesniegumuvalts wrote:vai var dabūt naudu atpakal ja es gribu paardot masiinu, kurai apdrosinaasana ir veel 6us meenesus?
Re: OCTA
Rēķinies, ka ap 10-20% no polises cenas nāksies atstāt apdrošinātājiem.valts wrote:vai var dabūt naudu atpakal ja es gribu paardot masiinu, kurai apdrosinaasana ir veel 6us meenesus?
Jautaajums!
esmu saskaaries ar sekojoshu probleemu!
Mans mk1 ir paarregjistreets uz kravas furgonu ar 2aam sedvietaam (N1 kategorija). to man lika dariit csdd, lai vareetu iziet apskati ar mashiinu kurai ir 2 seedvietas!
vienmeer iegaadaajos apdroshinaashanu octa pie paziistama cilveeka, kursh to nenjeema veeraa un taa areeju iegaadaaties octa pa leetaakaam naudinjaam! taadas iespeejas vairs nav!
Vai ir iespeeja paaregjistreet uz ko savaadaaku vai kur lai nopeerk leetaaku octa, jo 100LS par 6 meeneshim - bish pa traku!
esmu saskaaries ar sekojoshu probleemu!
Mans mk1 ir paarregjistreets uz kravas furgonu ar 2aam sedvietaam (N1 kategorija). to man lika dariit csdd, lai vareetu iziet apskati ar mashiinu kurai ir 2 seedvietas!
vienmeer iegaadaajos apdroshinaashanu octa pie paziistama cilveeka, kursh to nenjeema veeraa un taa areeju iegaadaaties octa pa leetaakaam naudinjaam! taadas iespeejas vairs nav!
Vai ir iespeeja paaregjistreet uz ko savaadaaku vai kur lai nopeerk leetaaku octa, jo 100LS par 6 meeneshim - bish pa traku!