mk1 krāsa

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
RIMI

mk1 krāsa

Post by RIMI » 10.02.2008, 20:44

man ir golf 1 1981. gada modelis dzeltens un vietām kārtīgi parūsējis. es gribu nogruntēt un pārkrāsot ar labu dzeltenu krāsu (kā attēlos kur dzeltens golfs). Kur man dabūt tādu krāsu (vai ir tāda mašīnām) un lai labi, līdzeni turētos. Vai ir tāda krāsa izsmidzināma no bundžām? :?

phantomas
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Post by phantomas » 10.02.2008, 22:06

tur kur jauc krāsas aerosolos, tur arī skaties to krāsu. Pēc kataloga tur jābūt krāsu variantiem, tad tik atliek izvēlēties piemērotāko! Man ir sudraba krāsā mk1, nupat tieši nokrāsoju sliekšņus, aizmugurei apakšējo daļu līdz moldingiem un vāka malu. Neesmu vēl nolakojis, tad jau redzēs kā būs iznācis! :)
Man piedāvāja tikai 2 sudraba toņus!

Varbūt tev krāsas kods vēl ir saglabājies - tad jau pavisam vienkārši!
Auto audio instalācijas

RIMI

Post by RIMI » 11.02.2008, 14:21

Reinis wrote:Klau, tev tas auto gadījumā nav no Bērzupes ielas? Aizmugurē zīmītes nav melnas ar dzeltenu?
Nē tas nav manējais. Bet paldies visiem par info! 8)

Neviens negrib pirkt dzeltenu golfu? Viņš labā stāvoklī tikai kreisā durve un zem bampera parūsēja stipri. Motors 1.6l 4 ātrumi. Labs pārveidošanai! Salons ideālā kārtībā, moš pie durvīm vajag ar melnu piekrāsot tikai.

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”