izpūtējs..
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
izpūtējs..
Vai kāds var pateikt vai ir iespējams iegādāt sporta izpūtēju priekš dīzeļā,un pie tam variant virsbūvei??? 
-
- VW: Jetta mk2
- Been thanked: 1 time
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 30 times
ledusskapis
sporta
shitais termins saak reeku uzdziit
bet ja nopietni tad mk2 stock izpuuteejs izskataas izcili anaaali. un neredzu iemeslu kapeec tiiri skata peec nevar uzlikt gala bunduli kaadu smuku
tas jau nekas ka diizelis. nav jau cigaana zirga rati galugalaa 
bet ja nopietni tad mk2 stock izpuuteejs izskataas izcili anaaali. un neredzu iemeslu kapeec tiiri skata peec nevar uzlikt gala bunduli kaadu smuku
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
k
mans mk2 ari ir dizelis un virsu stav sporta tipa izputejs , kuru es jau biju uzlicis kad mans mk2 vel bija benzinnieks , partaisiju uz dizeli un vis ir ok
nu mazliet jau bampers apkvep
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 30 times
Re: k
reizi nedeeljaa attaukotaajs un buuss okMarisio wrote:mans mk2 ari ir dizelis un virsu stav sporta tipa izputejs , kuru es jau biju uzlicis kad mans mk2 vel bija benzinnieks , partaisiju uz dizeli un vis ir ok