Mk1 dzimsana un pardosana

Post Reply
gti1
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Mk1 dzimsana un pardosana

Post by gti1 » 01.02.2008, 15:15

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Aprakstins--- auto iegadats pa 200 Ls bija ar labu bundzu un vel labaku motoru kuru laika gaita uzlaboju un skreja vins labi, viss kas veikala bija dabonams tika salikts virsu gan motoram gan hadenai utt.(lidzvertigi viletam 16v golfam un Astra 2.0 GSI) un tad ari naca gribesana vinu parkrasot kas tika darits garazas apstaklos bet par rezultatu nevareju sudzeties kaut dariju pirmo reizi bet pirms krasosanas trenejos ar pistoli divas dienas-kamer piesavu,
Tad naca idejas par viniliem kas beigas netika uzliktas bet salona parsusana tika veikta atri un labi bez problemam un sanaca ari neslikti.
Ak ja- ta ka patikas ari pa dragreisiem pabraukat tad ari tika nomainitas 3 karbas kas tika litas kopa pie rallij meistariem.
Beigas stastam tadas ka pec 4 gadu garuma liksanas kopa un utt. uzneca aptumsums galva un nolemu pardot ( kaut ari nozeloju vel sodien ka to izdariju) bet fakts tads ka ieliekot musu ss.lv nopirka cilveks no Niderlandes jeb Holandes kurs aizbrauca taisit vinu talak pie sevis un tagad ar to cilveku mes sazinamies un vins suta parbuves bildes ko vins ir paveicis.
Ar visu to kad nebija miera man tika iegadats vel viens Mk1 kurs tiek patlaban lenam restaurets ar loti labu bundzu--- karba jau uztaisita un motors ari top- bet to citreiz kad bus bildes vairak.
bla bla bla

clip_art
VW: Jetta mk2
Been thanked: 1 time

Post by clip_art » 01.02.2008, 15:18

skatos peedeejaa laikaa daudziem iepatkušiem mk1 ;)
apsveicu :up:
golf mk2 1.8 GTI 16v
jetta mk2 1.9 mTDI
Image

gti1

Post by gti1 » 01.02.2008, 15:28

Si bilde ir jau no Holandes...
Image

Te man dazas no jauna projekta kur tiek jau taisits motors un nakamnedel ceru jau ka bus gatavs un liksu ieksa bet pie pareja kersos vasara kad siltaks, pagaidam braukasu ar vienu benki tuksa salonaa...
( foto ir taisits ar telefonu - sorry) :D
Image
Image
Image
Image
bla bla bla

gti1

Post by gti1 » 01.02.2008, 15:33

clip_art wrote:skatos peedeejaa laikaa daudziem iepatkušiem mk1 ;)
apsveicu :up:
Ka var nepatikt pinifarinas dizains---- isteniba kad ieraudziju golfinu man ta iepatikas ka gribeju iegut sava ipasuma kas ari notikas un no ta briza vairs nevaru bez Mk1.
Pati labaka masina prieks asam izjutam jo sis auto ir ka kartings ar pateicigu motoru forsesanai -letam detalam un pats galvenais mazu svaru.
bla bla bla

gti1

Post by gti1 » 01.02.2008, 19:39

Pareizi ir Reini--- man principa stav uz restauresanu ari 79 gada busins kuram butu jakeras klat bet nu jau 2 gadus stav un nevaru piekerties tikai tapec ka laika nav.
Krasosana man izmaksaja tik cik krasa un grunts jo instrumenti tika vai panemti no kada vai ari jau pasam bija. Ta ka man tas viss ir hobijs tad instrumenti ir vairuma iepirkti dazadi sakot ar kompresoru beidzot ar skruvgriezniem utt. ...
bla bla bla

Niksb

Post by Niksb » 01.02.2008, 20:44

Holandietis laikam sadzēries lēja degvielu un biš pa augstu pistoli pacēla. Kamēr atrada bāku, palika švīciņa, tā vismaz izskatās šinī bildē :D
Image

gti1

Post by gti1 » 01.02.2008, 20:55

Reinis wrote: Vot man starp skolu un Rimi (ikdienas maršruts :D) arī stāv viens T2 vācu armijas krāsā. Cik var redzēt (pagalmā stāv) diegan labi korpuss saglabājies, tik rpeikšējā stikla nav... Tas nav tavējais? :D
Jā to es saprotu, bet mani interesēja tieši šis cipars.. ;)

Nee, mans stav teritotorija kur redzet tocna nevar.

Musdienas krasosana ir palikusi darga kad krasoju to golfu cenas bija ap 40-80 Ls pa detalu (sparnu, haubi,durvis) tagad pat letakais ir 80-100 Ls un vairak pa detalu.
Principa pa visu masinu apmeram jarekinas uz 1500Ls
bla bla bla

gti1

Post by gti1 » 01.02.2008, 21:35

piedod nesapratu... :?

karoce grunts maksa ap 10,15 Ls bet es nemu skidro spakteli kuru var uzklat biezaka slani pat lidz 3mm un maksaja ap 30 Ls un krasa- metalika no 45Ls kg. bet parasta krasa no 10 Ls kg un uz masinu aiziet apmeram kadi 2-2,5-3 kg krasa krasojot ari ieksu kur nepieciesams, ak jaa un laka ari,bet ta ir jau komplekta perkot metaliku bet ja gribi vel laku ietonet vai ar pigmentu tad ka jau saprati par samaksu attiecigi bus ari tas...
bla bla bla

eXcIde

Post by eXcIde » 01.02.2008, 22:45

gti1 wrote:piedod nesapratu... :?

karoce grunts maksa ap 10,15 Ls bet es nemu skidro spakteli kuru var uzklat biezaka slani pat lidz 3mm un maksaja ap 30 Ls un krasa- metalika no 45Ls kg. bet parasta krasa no 10 Ls kg un uz masinu aiziet apmeram kadi 2-2,5-3 kg krasa krasojot ari ieksu kur nepieciesams, ak jaa un laka ari,bet ta ir jau komplekta perkot metaliku bet ja gribi vel laku ietonet vai ar pigmentu tad ka jau saprati par samaksu attiecigi bus ari tas...
sry,bet izskjeerdiigi kraaso! ja uz mk1 vajag gandriiz 3L kraaasas.ta nu sanak par traku. un taas cena sir par litru,ne kg ;) tas taa ;) nedusmo tik. pats ar ar taadaam lietaam kraameejos. par tiem 45ls/l - taa ir tiiri baaze[neatskjaidot ar skjidiinaataaju] vai arii 500g kraasas/500gr skjiidinaataaja?
26847850

Post Reply

Return to “vw Golf Latvijas miestos un ielās”