Cik tavam auto ir Zs?
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 1 time
es pa to patēriņu gribeeju prasīt,kā tad tu brauc ka tev patēriņš tikai 5/100km? :shocked: es ar savējo mk3 1,8 mierīgi braucot +/- ap 7litriem bet ja uzspiezu tad man vispār virs 10 aiziet :motz: bet nu ar spolēšanos uz asfalta ir tā ka ar visu to ka man ir 195/50 riepinaam kuupinu ka prieks iemetot 2 robā arī vel spolee 8) un pa zirgiem nezinu kipa 55kw bet man ir uzlikts normāls izpūtējs un drīz būs arī koniskais sporta filtrs 8)
a ko darīt....
-
- VW: Golf Mk3 Cabrio
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 25 times
visvairaak dabuut "zirdzinjspeekus" var - izraveejot visu salonu liidz blekjiem un atstaat tikai prieksheejo benkji uzreiz shkjiet pa 30 zs klaat irzAz wrote:Izpūtējs un koniskais tev, visticamāk, piedos jaudu pašsuģestijas līmenī.
Škoda Fabia Combi Monte Carlo 1.2 TSI
VW Golf Mk3 GTI-Edition 2.0 8v (ADY)
VW Golf Mk3 Cabrio 1.8 Mono (ABS)
Yamaha MT-07
VW Golf Mk3 GTI-Edition 2.0 8v (ADY)
VW Golf Mk3 Cabrio 1.8 Mono (ABS)
Yamaha MT-07
Kristaps89 wrote:nu jaa taa jau ir bet taakaa man kreeslus vajag pasazieriem es to nevaru dariit
A manam tēta mammas māsas brāļa no zviedrijas brālēna tēta māsas dēlam ir mk3 tdi pd ar 130zirgeļiem, lai aizvakar iekāpu audi 80 kupejā ar 2.2 motoreli biju vīlies tajā audī, jo golfs dīzelis griežas labāk
taatad tas braalis bij arii teeta mammas braalis,ne tik maasasNiksb wrote:![]()
![]()
A manam tēta mammas māsas brāļa no zviedrijas brālēna tēta māsas dēlam ir mk3 tdi pd ar 130zirgeļiem, lai aizvakar iekāpu audi 80 kupejā ar 2.2 motoreli biju vīlies tajā audī, jo golfs dīzelis griežas labāk
iepaziistinaasi?
p.s-tas kreesls labs. tik droshiibas siksnas vajadzees citaadaakas
26847850