stiklu toneshana
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
stiklu toneshana
Gribetu savam mk2 notonet stiklus auto krasa . Vai kads man varetu pastastit ?
1) kur to izdarit ?
2) cik tas maksa?
3) ka tur ar caurredzamibu un ka uz TA ?
1) kur to izdarit ?
2) cik tas maksa?
3) ka tur ar caurredzamibu un ka uz TA ?
piedod Raimi par najazdu bet pats esi to darijis? man skiet ka ne
ja logu neiznem nevar precizi apgriezt plevi ka vajag un izdzit gaisa burbulus bet ja ir iznemti logi tad nav nekadu problemu. Un logu iznemsana un ieliksana man vienam pasam prieksejo stiklu mainit aiznema kadas 15 min. bet ja kads palidz tad var atrak...
ja logu neiznem nevar precizi apgriezt plevi ka vajag un izdzit gaisa burbulus bet ja ir iznemti logi tad nav nekadu problemu. Un logu iznemsana un ieliksana man vienam pasam prieksejo stiklu mainit aiznema kadas 15 min. bet ja kads palidz tad var atrak...
bla bla bla
-
- VW: Golf Mk3 Cabrio
- Has thanked: 10 times
kheee? pienjemsim ka man vajag notoneet limeeto logu.... nu es vinju iznjemu... notoneeju otru pusi visu stiklu... limeeeju atpakalj... 2 dienas braukaaju laimiigs, un vienu briidi - ak shaize logs izkrita, jo bija pieliimeets pie pleeves...gti1 wrote:piedod Raimi par najazdu bet pats esi to darijis? man skiet ka ne
tu pats esi redzeejis kaa tonee?
Last edited by Larzs on 26.01.2008, 21:08, edited 2 times in total.
Škoda Fabia Combi Monte Carlo 1.2 TSI
VW Golf Mk3 GTI-Edition 2.0 8v (ADY)
VW Golf Mk3 Cabrio 1.8 Mono (ABS)
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07
a cik tavejam izmaksaja..???Lars wrote:kheee? pienjemsim ka man vajag notoneet limeeto logu.... nu es vinju iznjemu... notoneeju otru pusi visu stiklu... limeeeju atpakalj... 2 dienas braukaaju laimiigs, un vienu briidi - ak shaize logs izkrita, jo bija pieliimeets pie pleeves...
tu pats esi redzeejis kaa tonee?
neapzinati...zemu lidoju 
-
- VW: Golf Mk3 Cabrio
- Has thanked: 10 times
aa sorr, mana vaina... bet tik un taa normaalaas toneetavaas logus nenjem aaraa...gti1 wrote:paga paga tagad runa iet par Mk2 nevis ko jaunaku jo cilveks intersejas prieks sava auto un es vinam pateicu ka to dara garazas apstaklos.
Škoda Fabia Combi Monte Carlo 1.2 TSI
Yamaha MT-07
Yamaha MT-07
Lars wrote:aa sorr, mana vaina... bet tik un taa normaalaas toneetavaas logus nenjem aaraa...
O.k. es saprotu, bet esmu redzejis ka pec vinu logu mainam tek udens ieksa un brakainiem tonejumiem kur ir slikti piegriestas pleves bet tas ka vienmer cik cilveku tik viedoklu un katrs brauks pie kada ieteikta meistara( varbut ).
bla bla bla