Max. ātrums jūsu auto.
nu es kad biju savu golfinu dabujis sestajaa dienaa braukaaju apkaart pa salacgriivas un ainažu apkaartni un mees 4 cilveeki mašiinaa radaas doma uzskrieties un nu saaku spiest uz 130 spogulii redzeeju bet kad bija jau 160 tad jau vairs neredzeeju un tiku liidz 170 laikam vai kautkas ap to jo nebija laiks iipasi spidometraa briiniities :p bija jaasaak bremzeet :motz: bet citaadi ja neskaita ar golfu tad rekords ir 230 km/h ar audi A6 2,5 TDI vairaak negaaja
:(
:(
a ko darīt....
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 1 time
Kura gada audi|? Jebkuraa gadijumaa meli, jo neviens 2,5 TDI pec rupnicas datiem neiet 230km/hKristaps89 wrote:nu es kad biju savu golfinu dabujis sestajaa dienaa braukaaju apkaart pa salacgriivas un ainažu apkaartni un mees 4 cilveeki mašiinaa radaas doma uzskrieties un nu saaku spiest uz 130 spogulii redzeeju bet kad bija jau 160 tad jau vairs neredzeeju un tiku liidz 170 laikam vai kautkas ap to jo nebija laiks iipasi spidometraa briiniitiesbija jaasaak bremzeet
bet citaadi ja neskaita ar golfu tad rekords ir 230 km/h ar audi A6 2,5 TDI vairaak negaaja
Teksts tik aizraujosh, tikai nevar saprast, ko tu spogulii redzeeji un ko neredzeeji jo bija jaabremzee...
Nav ko smieties es ar savu Mk2 GTI arii paarsniedzu ruupniicas datus, bet iespeejams tapeec ka motoram bloks ir mainiits!Scirocco GTX wrote: Kura gada audi|? Jebkuraa gadijumaa meli, jo neviens 2,5 TDI pec rupnicas datiem neiet 230km/h
Teksts tik aizraujosh, tikai nevar saprast, ko tu spogulii redzeeji un ko neredzeeji jo bija jaabremzee...![]()
Mk4 GTI TDI Exclusiv
Alpine & Zeus
Alpine & Zeus
vakar uz riiga-liepaaja shosejas braucot ar savu mk2 / 1.6 turbo diizeliiti (91gads), vienu fuuri apdzenot taisnaa gabalaa, nodomaaju paspiest gaazes pedaali ar domu noskaidrot cik tad nu izvilx...vairaak par 140km/h nesanaaca , bet kad pametu skatu atpakaljspogulii un ieraudziiju melnu duumu maakoni aiz sevis, sapratu, ka shitaa jokot nevar un momentaa metu gaaziiti nost un taa...padilis motorinjsh , bet nekodariit - taapat uzticams braucamais un liidz 120km/h braucot juutu, ka autinjam nav nekaadu iebildumu 
p.s. biju viens mashiinaa un esmu vienispraatis par to, ka vispirms tu, kaa shoferis, esi atbildiigs par pasazhieru veseliibu/dziiviibu liidz ar ko kkaadi taadi aatruma experimenti jaaveic riskeejot tikai un vieniigi ar savu dziiviibu-logjiski manupraat!
bez tam es personiigi vienmeer izveelos taadu braukshanas aatrumu, ar kuru braucot es juutos pilniigi drosh par sevi - situaacijas pilniiga kontrole + paarlieciiba par to, ka extremaalaas situaacijaas reakcija nostraadaas godam..
..bija reiz gadiijums, kad ar draugiem braucot no Vilnjas , jutos pagalam neizguleejies un noguris liidz ar ko dzudzinaaju pa shoseju max 70km/h uz ko draugiem bija iebildumi...bet es konkreeti vinjiem pateicu-braucu tik aatri, cik es juutos drosh par sevi!
p.s. biju viens mashiinaa un esmu vienispraatis par to, ka vispirms tu, kaa shoferis, esi atbildiigs par pasazhieru veseliibu/dziiviibu liidz ar ko kkaadi taadi aatruma experimenti jaaveic riskeejot tikai un vieniigi ar savu dziiviibu-logjiski manupraat!
bez tam es personiigi vienmeer izveelos taadu braukshanas aatrumu, ar kuru braucot es juutos pilniigi drosh par sevi - situaacijas pilniiga kontrole + paarlieciiba par to, ka extremaalaas situaacijaas reakcija nostraadaas godam..
..bija reiz gadiijums, kad ar draugiem braucot no Vilnjas , jutos pagalam neizguleejies un noguris liidz ar ko dzudzinaaju pa shoseju max 70km/h uz ko draugiem bija iebildumi...bet es konkreeti vinjiem pateicu-braucu tik aatri, cik es juutos drosh par sevi!
Pagājušo vasar ar savu tagadējo VR6 un pašreizējās draudzenes atļauju, no gandrīz Ikšķiles līdz gandrīz Ogrei (Daugavpils šoseja) nedaudz virs 200. Nedaudz virs, jo pie ~ 170 skatiens tika vērsts uz draudzenes pusi un draudzene manā vietā skatijās uz km/h. Kad atskanēja vārds "pietiek", tad kāja tika noņemta no gāzes pedāļa un pēc dažām sekundēm paskatoties spidometrā, tas jau rādija 200. Sabremzējoties līdz atļautajiem 90 no draudzenes atskan vārdi ar smiešanos un nesapratni- "kādēļ tik lēni braucam, vai tiešām ir atļautie 90 km/h
???".
Kā jau iepriekš minēju- ar draudzenes atļauju un nekāda pierunāšana uz šādu pārgalvību netika veikta.
Pagājušo ruden ar šo pašu VR6 ap pus 2 naktī pa Bauskas šosejas jauno asfaltu no Dzērumiem līdz Ķekavas aplim 210- pietam nedaudz smidzināja lietus. Vajadzēja steidzīgi uz Imantu braukt pēc naudas par tikko padarīto darbu objektā. Šeit gan panesās domas- "mašīnā esmu viens, uz ceļa esmu viens, riskēju tikai un vienīgi pats ar savu dzīvību". Pēc tam sāku domāt par sevi- durvīs galvu saspiedis pašnāvnieks.

Pagājušo ruden ar šo pašu VR6 ap pus 2 naktī pa Bauskas šosejas jauno asfaltu no Dzērumiem līdz Ķekavas aplim 210- pietam nedaudz smidzināja lietus. Vajadzēja steidzīgi uz Imantu braukt pēc naudas par tikko padarīto darbu objektā. Šeit gan panesās domas- "mašīnā esmu viens, uz ceļa esmu viens, riskēju tikai un vienīgi pats ar savu dzīvību". Pēc tam sāku domāt par sevi- durvīs galvu saspiedis pašnāvnieks.
vw Golf MK II 1.8 (Fire&Ice)
vw Golf MK III 2.8 VR6

vw Golf MK III 2.8 VR6
Re: Max. ātrums jūsu auto.
Nu mans mk3 1993 gads, 1,4 motors, kas visticamāk nav atvērts kopš ražošanas pirms nedēļas spēja izspiest 135-140 km/h, bet jau pēc 125 spidometrs pārvietojās ļoti lēni 
Vācijā pa autobāni ar nomātu mk5 1,6 litru motors maksimāli uzspiedu 160. No sākuma jāpierod pie lielākiem ātrumiem nevis jātaisa triki. Nākamvasar gan jāpamēģina ātrāk.
Vācijā pa autobāni ar nomātu mk5 1,6 litru motors maksimāli uzspiedu 160. No sākuma jāpierod pie lielākiem ātrumiem nevis jātaisa triki. Nākamvasar gan jāpamēģina ātrāk.
Spameris