luka
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
luka
vai kads nevar pateikt kur varetu sataisit luku-tas ir -janomaina taa blivgumija jo vina galigi saplesta jau, bet ieksa netek. (nesmuki izskatas no augsas)
bla bla bla
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 1 time
Bijushajaa Volksauto, tagadeejaa Markusaa Idioti man atbalsta gultni uzlika otraadaak, deelj kaa pats mainiju + aizmirsa pieskruvet stures pirkstu, lab, ka pasham man sajega parbaudit... Aunu bars....Raa wrote: Par LEETI negribeetos piekrist
Protams, katraa servisaa ir kaads nuugjis, bet nu tur ir vairaki...
par to servisu sajusma ari neesmu jo tur patiesam ir laikam idiotu bars ne tikai servisa bet ari veikala-- pirku savam Mk1 detalas par kuram 200% zinu ka der no Mk2 bet vini stridejas preti un centas pieradit ka es esmu mulkis.
Vienreiz pat taa servisa elektrikis nevareja noteikt vainu kuru pats atradu 30 min. laika (vainigs bija daciks).
Vienreiz pat taa servisa elektrikis nevareja noteikt vainu kuru pats atradu 30 min. laika (vainigs bija daciks).
bla bla bla
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
luka
nu mana luuika nemaz netaisas ciet.....valaa ataisaas a ciet...tikai lamaajoties.... 
ar amuru iedzita skruve turas labak neka ar skruvjgriezi ieskruveta nagla