Miglas lukturi

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
AVG
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Miglas lukturi

Post by AVG » 18.01.2008, 19:27

Varbut kads var pastastit vai paradit ka izskatas miglinieku stiprinajumi prieks mk2 platie bamperi!
Sodien biju zvanijis uz Markus volksauto tur man vispar pateica ka mk2 miglinieki originala vispar negaja :?

Rolleris

Re: Miglas lukturi

Post by Rolleris » 18.01.2008, 19:34

andrejgolf2 wrote:Varbut kads var pastastit vai paradit ka izskatas miglinieku stiprinajumi prieks mk2 platie bamperi!
Sodien biju zvanijis uz Markus volksauto tur man vispar pateica ka mk2 miglinieki originala vispar negaja :?
:lachtot: Tad jau manam MK II tie miglinieki ar nav oriģināli? :evil:
Ja tev ir garāža ar bedri- varu kautkad pieripināties un atrādīt, jo stiprinājumi ar visiem lukturiem ir pie mašīnas un apskatīt var tikai no auto apakšas.
vw Golf MK II 1.8 (Fire&Ice)
vw Golf MK III 2.8 VR6
Image

AVG

Post by AVG » 18.01.2008, 19:47

Rolleris wrote: :lachtot: Tad jau manam MK II tie miglinieki ar nav oriģināli? :evil:
Ja tev ir garāža ar bedri- varu kautkad pieripināties un atrādīt, jo stiprinājumi ar visiem lukturiem ir pie mašīnas un apskatīt var tikai no auto apakšas.
:?: Klausies a tie stiprinajumi no ka taisiti? un kada veida vini stiprinas pie bampera, kautkadigi skuvejas vai ka? ;)
Image

ledusskapis
Been thanked: 30 times

Post by ledusskapis » 18.01.2008, 20:00

andrejgolf2 wrote:Varbut kads var pastastit vai paradit ka izskatas miglinieku stiprinajumi prieks mk2 platie bamperi!
kaads tur tel nummurs, man ar vaig paprasiit un lai tik pameegina pateikt ka nenaaca orginaali :evil: Gribaas pajautaat: ''Vai tev krāniņš ar naaca orginaali?"

vot straadaa visaadi nejeegas! :motz:

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”