Lieta taada.. 30mm sedinajums uz plaza sport amartizatoriem un velos uzlikt 9J 17" diskus - http://cgi.ebay.de/Satz-BARRACUDA-FELGE ... p1638.m118
un kadas riepas butu ieteicamas ? platums augstums..
uz iepriekshejajiem diskiem bbs 17" 7,5J bija 215/40 riepas..
kadas idejas padomi ?
9J 17" diski
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: 9J 17" diski
Es domaju ka bus labi 235/40zeibis wrote:Lieta taada.. 30mm sedinajums uz plaza sport amartizatoriem un velos uzlikt 9J 17" diskus - http://cgi.ebay.de/Satz-BARRACUDA-FELGE ... p1638.m118
un kadas riepas butu ieteicamas ? platums augstums..
uz iepriekshejajiem diskiem bbs 17" 7,5J bija 215/40 riepas..
kadas idejas padomi ?
Cik es noprotu gribi likt uz mk3, man liekas kad 9J bus jaliek uz flanciem.

nu ir taa ka nestriikjeejaas ahuuna.. iebraucot bedrees vai tados kaa kamieljos (parbraucot briiviibeni piem. pa stabu ielu..) ja kaads sezh aizmuguree.. cik varetu buut taa valceeshana ? man ir tagad arkas normali atlociitas iekspusee.. un nosliipeets viss oki 
Vajag flanchus un kaartiigi izvalceet ?
Vajag flanchus un kaartiigi izvalceet ?